Championship su 09.10. klo 14:00

Huddersfield - Hull

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Täysillä päin! Sunnuntaipäivän vetovihjeessä ei handicapeilla himmailla!

Sunnuntain jalkapallot alkavat Championshipin päiväpelillä, jossa sarjan pohjakerrostumissa lilluvat Huddersfield ja Hull ottavat toisistaan mittaa. Pitkällä aikavälillä molempien seurojen touhut ovat olleet downswingissä, ja vieraat ovat juuri tällä hetkellä hakemassa uutta manageria. Championship on kova sarja, ja siellä menestyminen ei ole helppoa hommaa.

Eivät ennusmerkit ennen kautta paljoa luvanneet, ja Huddersfieldin taival on ollut odotetun vaikea alkukaudesta. Manageri Danny Schofield laitettiin tietä pitkin, ja reilun viikon on joukkueen peräsimessä häärinyt Mark Fotheringham. Lutonia vastaan Hudden alakerta oli tuuliajolla, mutta joukkue taisteli silti pisteen mukaansa. Loukkaantumisia on kourallinen, ja David Kasumu on pelikiellossa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Hull katkaisi tappioputkensa ja otti arvokkaan voiton Wiganista viikolla. Tappioputken seurauksena Shota Arveladze sai kenkää, ja tällä hetkellä mennään väliaikaisen managerin komennossa. Hull nousi voitolla neljän pisteen päähän putoamisviivasta, eikä tasaisessa sarjassa play off -viivaan ole sen enempää matkaa. Myös Hullilla on puolenkymmentä ukkoa poissa tositoimista tässä vaiheessa.

Cyrus Christie

@cyruschristie
Heart & Commitment from every single player last night matched with a performance. Big win after the run we’ve had 🐅 @HullCity #HCAFC

Hull on joukkueista aavistuksen verran vahvempi, ja tämä ottelu näyttäytyy melko tasaisena. Kertoimien puolesta otetaan pikkuyritys vierasvoitosta – kyllä tämä kerran kolmesta pitää Hullille kääntyä. Varovaisemmat betsarit ottavat tasapelivarmistuksen tai ristikakkosen kehiin, mutta me menemme uhmakkaasti suoralla voitolla sisään.