Championship ma 16.05. klo 21:45

Huddersfield - Luton

Nousufinaaliin menijä hakusessa!

Luton ja Huddersfield pelasivat ensimmäisessä osaottelussa tasapelin, ja toisessa, Huddersfieldin isännöimässä osaottelussa homman pitää sitten ratketa. Panokset ovat isot, mikä tulee vääjäämättä näkymään itse pelissä. Jo ensimmäisessä pelissä tunteet kuumenivat, ja VAR oli kaivattu väline, kun tuomitsematta jääneitä rankkareita puitiin jälkeenpäin.

Vieraspelissä Hudden johtomaali oli vähintäänkin ansaittu, mutta Luton taisteli itsensä upeasti tasapeliin. Toisessa ottelussa isännät ovat kyllä suosikkeja, sillä Huddersfield keräsi jo runkosarjassa todella paljon pisteitä kotonaan – kotiedulla on joukkueelle merkitystä, ja John Smith’s Stadium on jonkunlainen linnake. Ensimmäisessä pelissä vaihtoon otettu Ollie Turton lienee poissa toisesta ottelusta.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

 

Luton on noussut muutamassa vuodessa todella isoin harppauksin ylöspäin, sillä vielä kahdeksan vuotta sitten joukkue pelasi liigan ulkopuolella. Nathan Jonesin työ on kantanut hedelmää, ja on melkoinen urotyö saada joukkue Valioliigan porteille näin vähillä resursseilla. Yleisesti ottaen Luton on kelpo vierasjengi, mutta runkosarjan lopussa se kärsi murskatappion nousija Fulhamille. Vierailla etenkin Henri Lansburyn pelikunto herättää kysymyksiä.

Eiväthän marginaalit tämän kaliiberin ottelussa isot ole, mutta silti täytyy pysyä Hudden kelkassa. Se on todella solidi kotonaan, eikä sitä näistä joukkueista ainakaan huonompana voi pitää. Kerroin riittää kepeästi, kun faktat kootaan yhteen. Siis tarjous taskuun Sportazalta ja vetoa sisään!

10 euroa pelirahaa