Championship su 29.05. klo 18:30

Huddersfield - Nottingham

Nousukarsinnassa huikeat panokset!

Sunnuntaina Wembleyllä otellaan isoista asioista, sillä joko Huddersfield tai Nottingham kuittaa paikan ensi kaudeksi Valioliigaan. Valioliigapaikan arvoksi voidaan laskea jopa pari sataa miljoonaa, sillä ranskalainen visiittikin toisi tv-rahojen lisäksi laskuvarjorahoja, joilla putoamisen taloudellisia vaikutuksia kompensoidaan. Tätä matsia ei siis turhaan kutsuta maailman arvokkaimmaksi jalkapallo-otteluksi.

Huddersfieldin flyytti alkoi joulukuun alussa, ja sen jälkeen tappiot ovat olleet joukkueelle sangen harvinaisia. Tällä hetkellä Huddella on takana yhdeksän ottelun tappioton putki, ja joukkue on tehnyt ainakin yhden maalin jokaisessa näistä otteluista. Lutonia vastaan Terrierit joutuivat tiukille, mutta tähän otteluun päästiin lopulta yhden maalin marginaalilla. Poissaoloja Carlos Corberanilla on kolme, mutta kokoonpanotilanne on kokonaisuudessaan kelvollinen.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Nottinghamin pääsy nousufinaaliin oli todella hiuskarvan varassa, sillä Sheffield Unitedia vastaan tarvittiin rankkarit jatkoon menijän selvittämiseksi. Jos Forest nousee, ensi kausi Valioliigassa olisi sille ensimmäinen koko 2000-luvulla. Forestilla on pari poissaoloa, ja ainoa muutos kokoonpanossa taitaa olla Villasta lainassa olevan Keinan Davisin paluu avaukseen. Steve Cooper on tehnyt joukkueessa upeaa työtä, sillä syksyllä miehen tullessa kehiin moni olisi ollut tyytyväinen jo sarjapaikan uusimiseen.

Nottingham on asettunut selkeähköksi suosikiksi otteluun, ja tätä näkemystä voisi haastaa hieman. Forestin nousu Valioliigan porteille on ollut inspiroiva, mutta Huddersfield on ollut yhtä lailla vakuuttava kauden loppupuolella. Huddelle lähtee peruspaukku tasurivarmistuksella, eli jatkoajalle mennessä tämä betsi raukeaa.

10 euroa pelirahaa