PDC ti 20.12. klo 22:00

Hughes J. - Hendriks J.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

J. Hendriks astelee lauteille tikat povitaskussa! Massiivinen underdogi kiinni!

Darts World Championship -turnaus tarjoilee tiistain ratoksi todella mielenkiintoisia otteluita, joissa muutamassa päästään jopa isojen altavastaajien kelkkaan. Heittämässä on mm. Raymond van Barneveld, Fallon Sherrock sekä Jimmy Hendriks (ei se kitarajäbä). Turnaus huipentuu 3. tammikuuta pelattavaan finaaliin, joten enään kauaa tätä iloa ei ole tarjolla!

Hendriks on massiivinen altavastaaja kertoimien valossa tiistai-illan ottelussaan Jamie Hughesia vastaan. 28-vuotias Hendriks on kehittynyt, ja vaikkei hän kirkkainta kärkeä olekaan, on Hendriks silti todistanut useaan otteeseen olevansa hyvä heittäjä, jota ei saa aliarvioida. Hendriks on viime aikoina napannut mm. Dave Chisnallin sekä William O’Connorin päänahat sekä pelannut monta todella tasaista ottelua selvästi tasokkaampia heittäjiä vastaan.

Hughes puolestaan on tulosten puolesta melko on-off -heittäjä. Joskus saattaa tulla päivä, jolloin Hughes pystyy päihittämään kovatasoisenkin vastustajan, ja seuraavana päivänä herra häviää aivan pystyyn selvästi heikommalle. Hendriksin kertoimessa todellakin on ilmaa, ja se hyödynnetään pienellä panostuksella.

PDC Darts

@OfficialPDC
DRAW BRACKET 🔢

Here's how the draw bracket is taking shape so far at the 2022/23 @CazooUK World Darts Championship...

#WCDarts
📺 bit.ly/WC23Live