Championship ke 19.01. klo 21:45

Hull - Blackburn

Blackburn jatkaa kovaa menoaan!

Blackburn on Championship-kauden ehdoton valopilkku tähän asti. Ennakkoluulottomasti pelannut Rovers kolkuttelee jo suoran nousijan paikkaa, mitä ei ennen kautta osattu odottaa. Hullin kausi on mennyt viime aikoina alamäkeä, ja fanit odottavat, että seuran omistajanvaihdos saataisiin pian maaliin. Tätä kautta se ei todennäköisesti enää pelasta.

Hullin viimeisin voitto on marraskuun lopulta, ja sen jälkeen peliesitykset ovat menneet persmäkeä. FA Cupissa City taisteli Evertonia vastaan urheasti, mutta joutui jatkoajalla toteamaan Toffeesin liian vahvaksi. Viimeksi Stoke haki pinnat MKM Stadiumilta. Putoamisviivaan on vain neljä pistettä matkaa, joten käänteen olisi tapahduttava mieluiten pian. Grant McCannin kiusana on neljä loukkaantumista.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

 

Blackburn on ollut melko lailla pisteittensä väärti tähän asti – esitykset ovat olleet hyviä ja tappioton putki on kestänyt sarjassa jo kymmenen peliä. FA Cupissa Rovers haksahti häviämään Wiganille. Viikonloppuna Cardiff kaatui vieraissa, vaikka Ryan Nyambe lensi vartti ennen loppua pihalle toisella keltaisellaan. Pelikieltoaan kärsivän puolustajan lisäksi kokoonpanosta puuttuu kolme loukkaantunutta pelaajaa.

Mikään ei oikein puolla Hullia tässä koitoksessa. Blackburn saa yllättävän hyvää kerrointa joukkueiden kuntokäyrät huomioiden, joten peruspelillä voi vierasvoittoa naputella. Championship ei ole sarjoista helpoin arvioitava, joten pidetään kuitenkin tolkku mielessä. Turbovegas tarjoaa markkinatoppia Bläkkikselle, joten nyt olisi mahtava aika käyttää avaustarjous hyväkseen!

10 euroa pelirahaa