Championship pe 01.04. klo 21:45

Hull - Huddersfield

Hull ei saa kotona mitään aikaan!

Hull on näennäisen lähellä putoamisviivaa, mutta sen alla oleva Barnsley on peräti 13 pisteen päässä. Niinpä tarvitaan enää joitakin irtopisteitä sarjapaikan uusimiseen. Huddersfield on pelannut hyvän kauden ja yrittää pitää kiinni play off -paikastaan, mutta viimeaikaisten otteiden olisi parannuttava, tai takaa tullaan ohi ja kovaa.

Hullin otteet kotona ovat olleet viime aikoina suorastaan kurjia – pisteitä ei tahdo omasta linnakkeesta irrota kirveelläkään. Pääkäskijä Šota Arveladze haluaa varmasti tähän parannusta, ja kauden loppu olisi muutenkin mukava lopettaa positiivisissa merkeissä. Kokoonpanopuolella isännät saavat pari ukkoa takaisin rinkiin. Marcus Forss tuli peliin viimeksi penkiltä, mutta tällä kertaa saattaa olla avauksessa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

 

Huddersfieldillä on huono jakso menossa. Pitkän tappiottoman putken jälkeen viimeisessä neljässä ottelussa on onnistuttu saalistamaan vain yksi piste. Niinpä maaottelutauko tuli Carlos Corberanin suojateille hyvään aikaan – nyt on ollut aikaa laittaa rivit järjestykseen. Corberan todennäköisesti sekoittaa hieman pakkaa avauskokoonpanon suhteen, sillä top 6 -paikan säilyttäminen vaatii nyt pisteitä.

Hull on koko sarjan heikoin kotijoukkue, ja Hudde on kerännyt vieraissa pisteitä kolmanneksi eniten. Perusluokka puoltaa vieraita, ja maajoukkuetauko hälventää huonoa runia. Niinpä kuitille laitetaan Terrierien voittoa. Tasurivarmistus jätetään piippuun – ja veto tällä kertaa Pinnaclelle, jossa kaikkien mummoillakin pitää olla tili. On se sellainen paikka!

10 euroa pelirahaa