Championship pe 30.09. klo 22:00

Hull - Luton

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Maaleja luvassa, vaikkei markkina niin uskokaan – käytetään tilanne hyväksemme!

Hullilla ja Lutonilla on sarjataulukossa eroa lähes kymmenen sijaa, mutta kuitenkaan ero ei ole kuin kaksi pistettä. Siispä yksittäinenkin voitto tai tappio voi meinata isoa muutosta sarjataulukossa. Hullilla on alla neljän ottelun masentava tappioputki, mikä on syönyt ihan kelpo alun kauteen. Luton jatkaa hyvää suorittamista, ja herää kysymys: oliko viime kauden suonenveto ylisuorittamista, vai onko joukkue oikeasti näin hyvä?

Hullissa pitää jöötä nykyään Turkin Simon Cowelliksi kutsuttu Acun Ilicali. Niinpä uudet vahvistuksetkin ovat suuressa määrin sieltä suunnasta. Seurassa on vielä paljon tekemistä, ennen kuin uusi nousu kohti kirkkaampia valoja voi alkaa. Etenkin Tigersin alakerta on ollut harvaa tekoa, ja omiin on mennyt palloja yli kahden maalin ottelukohtaisella keskiarvolla. Puolustukseen onkin odotettavissa hieman kierrätystä, sillä kaikkien pelureitten esitykset eivät kestäneet päivänvaloa Swansea-tappiossa.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Hull City

@HullCity
A full rundown of how our 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗧𝗶𝗴𝗲𝗿𝘀 fared whilst representing their nations! ✈️🌍

#hcafc

Hitaan alun jälkeen Luton on päässyt hikeen kunnolla, ja nyt sarjataulukossa ollaan jo puolenvälin paremmalla puolella. Nathan Jones on kova kasvo, ja häntä on paljon kiittäminen Lutonin nykyisestä kukoistuksesta. Ennen taukoa Blackburn kaatui puhtaasti, ja todennäköisesti vähäiset muutokset kokoonpanossa verrattuna siihen otteluun johtuvat Amari’i Bellin maajoukkuekomennuksesta.

Hullin puolustukselle olisi tehtävä jotain, tai Shota Arveladze löytää pian itsensä työttömyyskortistosta. Lutonin peleissä on ollut sähinää ennen taukoa, joten overikertoimet herättävät väkisinkin mielenkiintoa. Maaliodottaman ollessa mieluummin hieman ylä- kuin alakanttiin, on pelivalinta selvä. Tällä mennään – ja toki tuplakertoimella!

Ota vedolle tuplakerroin näin:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ ja avaa pelitili.
2. Talleta 10 – 100€ ja saat sen heti tuplana tilillesi.
3. Pelaa talletuksesi ja bonuksesi summa vedolle yli 2,5 maalia kertoimella 2,10.
4. Kun veto osuu, lunastat käytännössä tuplakertoimella 4,20 🤘