PDC to 22.12. klo 23:00

Humphries L. - Hempel F.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ei ole todellista! Uskomatonta kerrointa “Cool Hand Lukelle”!

Aivan järisyttävässä vireessä viime aikoina ollut Luke Humphries saa torstaina klo: 23:00 vastaansa saksalaisen Florian Hempelin. Herrat kisaavat Dartsin World Championship -turnauksen 1/32 -erässä. Humphries on valtaisa ennakkosuosikki, ja syystä, sillä Hempel ei ole pelannut kovinkaan hyvin kansainvälisellä tasolla. Herra farmasi Saksan liigoja ennen tätä voittaen tietysti lähes jokaisen ottelunsa, sillä taso siellä ei ole mitään verrattuna näihin kisoihin.

Vaikka Hempeliltä nähtiinkin Saksan puolella lähes pelkästään voittoja, on Cool Hand Luke silti aivan eri tason vastus, ja lähtee otteluun aivan valtaisana ennakkosuosikkina. Humphriesin voittokertoimet ovat painettu niin alas, ettei niistä kyllä löydy valueta lainkaan. Onneksi MrGreen tarjoilee kuitenkin Luken tasoitukselle peräti 2,75 -kerrointa. Se kelpaa aivan mainiosti, sillä Hempelin pitää pistää peliin aivan parastaan, mikäli edes yksi pelivoitto kiinnostaa ottelusta.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Humphriesin kerroin napataan lapulle peruspanoksella, sillä 3-0 ei ole ottelun todennäköinen lopputulos, vaikka Luke onkin aivan eri kastia. Yhteen pelivoittoon ei vaadita, kuin oman pelinsä pitäminen, kun puolestaan Humphriesin pitää murtaa.

PDC Darts

@OfficialPDC
DAY 6⃣

Jim Williams, Jimmy Hendriks, Ricky Evans and Raymond van Barneveld all progress on a marathon night at Ally Pally!

#WCDarts
📺 bit.ly/WC23Live