PDC to 17.11. klo 23:40

Humphries L. - Smith R.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

107 averagen MVG:tä vastaan paukuttanut Smith loistokertoimella lapulle!

Dartsin Grand Slam jatkuu torstaina viimeisillä neljännesvälierillä. Yksi päivän mielenkiintoisimmista otteluista on Luke Humphriesin ja Ross Smithin välinen kamppailu, joka pelataan paras 19 legistä -formaatilla. Smith on esittänyt viime aikoina aivan käsittämättömän kovaa heittämistä tosin jokseenkin epätasaisesti. Herran kerroin on kuitenkin erittäin pelattava.

Pinnacle tarjoaa markkinoiden parhaan kertoimen Smithille. 2.25 on todella kova tarjous varsinkin, kun ottaa huomioon, että Smith päihitti Michael van Gerwenin viimeisimmässä ottelussaan uskomattomalla yhdeksällä 180’s heitolla ja 107.92:n averagella. Smith oli todella kovassa iskussa, ja jos sama formi jatkuu, ei Cool Hand Lukesta ole vastusta.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Humphries on pelannut omalla varmalla tasollaan, mutta jälleen on nähty, että herran taso ei yksinkertaisesti riitä, mikäli vastassa on todella tasokkaita pelaajia. Josh Rock pieksi Humphriesin suhteellisen helposti, ja saman tempun tulee tekemään Smith, mikäli vire pysyy yllä. Kova kerroin tarjolla, joka kelpaa napata talteen.

PDC Darts

@OfficialPDC
GROUP TABLES 🧮

A crazy night of twists and turns in Groups E-H, but here's how the tables have ended up after the three group games!

Some shock eliminations on Day Four of the @CazooUK Grand Slam of Darts 😱

#GSOD | R1
📺 bit.ly/GSOD22Live