UHMAPELAAJAT pe 13.05. klo 22:00

Real Sociedad B - Almería

Hurjat panokset pöydällä! Jatkaako sarjakärki siitä, mihin se ennen taukoa jäi?

Real Sociedadin kakkosmiehistö on herännyt taisteluun sarjapaikasta ja se on laittamassa putoamiskamppailua jännäksi Espanjan kakkostasolla. Seuraavassa matsissa haaste on kuitenkin kovin mahdollinen, kun San Sebastianissa vierailee sarjakärki Almería, joka on tällä hetkellä kahden pisteen erolla sarjanousussa kiinni. Otteluita on jäljellä vielä kolme ja kaksi seuraavaa ovat testejä häntäpään ryhmiä vastaan – viimeisellä kierroksella kärkimiehistö kohtaa vielä Leganésin, joka ei ole vieraissa välttämättä kaikista helpoin pala.

Almería on mukavassa vireessä, mutta pelottavassa kahden pisteen sarjajohdossa. Mikään ei ole vielä kirkossa kuulutettua, kun sarjaa on kolme kierrosta jäljellä. Real Sociedadin kakkosmiehistö on kolmen ottelun voittoputkessa ja pelihuumoria on alkanut löytyä, mutta onko sarjaykkönen häntäpään isännällle kuitenkin liikaa? Isännillä ei tiettävästi ole poissaoloja ja vieraiden puolelta sivussa on varmuudella ainoastaan Chumi.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Viimeisimmässä kamppailussaan Almería otti pitkästä aikaa vakuuttavan voiton, kun se kaatoi Burgosin niin ikään vierasnurmella. Sitä ennen joukkueella oli pieniä haasteita ja Huesca sekä Valladolid riistivät molemmat pisteen sarjakärjeltä. Koko kauden vahvasti toiminut puolustuspelaaminen palasi kuitenkin edellisessä kamppailussa tasolleen ja joukkueelta nähtiin vahva vierassuoritus, jossa isännille ei oikeastaan jäänyt mitään mahdollisuutta.

Tulevassa kamppailussa mitataan vieraiden kärsivällisyyttä siinä mielessä, että kotijoukkue on viime aikoina pystynyt iskemään naulaa vastustajiensa arkkuun nopeilla vastaiskuilla. Jos sarjakärki pystyy totutun huolelliseen pallolliseen pelaamiseen, ei suurta hätää pitäisi selvästi heikommalla materiaalilla varustettua vastustajaa vastaan olla. Hyökkäyspäässä tehoja kaivataan vieraiden leirissä lisää ja esimerkiksi viimeisin ottelu lupaili hyvää, kun kuluvalla kaudella peräti 18 kertaa tolppien väliin Espanjan kakkossarjassa osunut maalipörssin nelonen Umar Sadiq onnistui pitkästä aikaa.

Onnistumiset ruokkivat usein ja niitä on nähty molemmilta joukkueilta. Valitettavasti vierailija on kuitenkin materiaaliltaan leveämpi sekä laadukkaampi, eikä isännillä tässä ole mukavasta vireestään huolimatta mitään palaa. Taululla saatetaan nähdä illan päätteeksi astetta rumemmatkin numerot. Almerían jatkaessa siitä, mihin se viimeksi kehissä ollessaan ennen ottelutaukoa jäi, sillä ei ainakaan ole mitään hätää.

10 euroa pelirahaa