su 02.06. klo 18:00

Hurkacz - Dimitrov

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vaikeuksia luvassa! Hurkaczin syöttötykistä ei ole suurta hyötyä teknistä vastustajaa vastaan massalla

Ranskan avoin tennisturnaus on hyvässä vauhdissa ja kenties sunnuntain laadukkain neloskierroksen mittelö käydään Hubert Hurkaczin (ATP 8.) sekä Grigor Dimitrovin (ATP 10.) välillä. Ensin mainitun puolalaisen esiintyminen turnauksessa tähän saakka on ollut väkevää, mutta samaa voi sanoa massataiturista – edelliskauden loppupuolen järjettömän voittoputkensa myötä takaisin kymmenen kärkeen maailmanlistalla kivunnut bulgarialainen alkaa kuitenkin olla uransa ehtoopuolella.

*Tsekkaa vihjeen lopusta ohjeet ja nappaa jopa satasella helppoa. Tarjolla peräti viisi 20€ ilmaisvetoa!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

On merkillepantavaa, että Dimitrov on hävinnyt turnauksessa ainoastaan yhden erän. Vastustajat ovat toki olleet kevyehköjä, mutta 33-vuotias kestävyyspelaaja jaksaa silti yllättää tasaisuudellaan. Massakenttä sopii erinomaisesti bulgarialaiselle, joka ei lyö erityisen kovaa tai tykitä syöttöjään flättinä keskelle ruutua hirvittävällä voimalla. Esimerkiksi Hurkaczia vastaan pelialusta kääntää ennakkoasetelmat jopa Dimitrovin eduksi.

Roland-Garros

@rolandgarros
4 sets and Hubi moves on ☑️

#RolandGarros

Hurkaczia on koeteltu avauskierroksilla yllättäviltä tahoilta ja esimerkiksi miehen toisen kierroksen kamppailu keskeytyi myöhään illalla ja jatkui seuraavan päivän alkajaisiksi. Tavallisesti todella tasaiselta puolalaiselta on nähty poikkeuksellisen paljon helppoja virheitä – ensimmäisellä ja toisella kierroksella niiden lukema kohosi yhdeksässä erässä lähes sataan. Vertailun vuoksi todettakoon, että Dimitrov teki helppoja virheitä vastaavasti parissa ensimmäisessä matsissaan yli puolet vähemmän.

Tasokkaassa ottelussa ei välttämättä nopeaa ratkaisua ole tarjolla. Pelaajat ovat mukavan erilaisia, mutta Dimitrovin kärsivällisyys voi olla valttia. Uhmapelaajien näkemyksen mukaan Hurkaczille ei hurjasta syötöstään tässä kamppailussa ole aiempien kaltaista etua ja se murtunee nähtyä useammin. Pelivalinnaksi otetaan Dimitrovin voitto.

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Yhteensä – alle 5,5 maalia” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin kuluessa pelitilillesi.
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.