Grand Slam su 09.07. klo 19:00

Hurkacz - Djokovic

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ylivoimaa! Djokovic syö vastustajia yksi toisensa jälkeen välipalaksi ja aina suoraan kolmessa erässä

Puhtaalla pelillä etenvä Wimbledonin hallitseva mestari Novak Djokovic (ATP 2.) metsästää jo uransa kahdeksatta kannua Lontoon Grand Slamista. Seuraavalla kierroksella haaste on jo huomattavasti kovempi, kun niin ikään puhtaalla pelillä tähän saakka edennyt puolalaispelaaja Hubert Hurkacz (ATP 11.) tulee vastaan huippukamppailussa.

*Ota 25€ ilmaisveto Wimbledoniin – vihjeen lopussa olevilla ohjeilla se onnistuu.

Kliininen Djokovic pudotti kolmannella kierroksella sveitsiläiskonkarin Stanislas Wawrinkan ja sitä ennen olivat kaatuneet Jordan Thompson sekä Pedro Cachin. Legendaarinen serbialaispelaaja on kokonaisvaltaisesti käsittämättömän kovassa iskussa ja juuri nyt haiskahtaa sille, ettei miehelle ole pysäyttäjää välttämättä tässäkään turnauksessa. Kauden kaksi ensimmäistä Grand Slamia Australiassa ja Ranskassa nimiinsä vienyt Djokovic on parhaimmillaan nurmella.

Wimbledon

@Wimbledon
That's an outrageous winner on the run 😤

#Wimbledon | @DjokerNole

Hurkaczin pitäisi ylittää tasonsa massiivisesti, jotta Djokovic olisi voitettavissa. Tällä hetkellä serbialainen syöttää niin kovalla tasolla, että siihen vähintään pitäisi kyetä vastaamaan. Maailman parhaana palauttajana tunnettua Djokovicia vastaan tämä on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty ja Hurkacz saattaa murtua tässä kamppailussa nopeastikin. Tähän saakka puolalaisen vastustajat eivät kummoisia ole olleet Albert Ramos-Viñolas, Jan Choinski sekä Lorenzo Musetti ovat kaatuneet kevyehkösti.

Kevyehkö ei valitettavasti Djokovicia vastaan riitä ja maailman nimellinen kakkospelaaja ottanee tästä kovan päänahan suoraan kolmessa erässä. Tällä hetkellä serbialaiselle ei löydy pysäyttäjää ja kolmas iso turnausvoitto saattaa olla viikon kuluttua tosiasia. Pelivalintana toimii alle 32,5 peliä -kohde (Pelit yhteensä – alle 32,5).

Nappaa 25€ ilmaisveto matsiin!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi tämän vihjeen matsissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.