Grand Slam su 22.01. klo 05:00

Hurkacz - Korda

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jatkuuko ilotulitus? Daniil Medvedevin haaveidenkaataja palaa kentälle neljännellä kierroksella!

Alkukauden komeettana tuikkivan Sebastian Kordan potentiaali on toki ollut tiedossa, mutta vihdoin mies on pystynyt lunastamaan ja kunnolla. Kenties uran toistaiseksi suurin voitto irtosi, kun entinen maailman ykköspelaaja Daniil Medvedev oli täysin paperia yhdysvaltalaisen käsittelyssä perjantaina. Seuraavana vastaan asettuu Hubert Hurkacz, jolla on alla todella vaikea ottelu.

Hurkacz kohtasi edellisellä kierroksella kanadalaismörssärin Denis Shapovalovin joka hieman kärjistettynä latoo vuorotellen kaksoisvirheitä ja ässiä. Huomattavasti laskelmallisemman Hurkaczin maltti oli vielä valttia, mutta Korda on tällä hetkellä aivan ylikylän kaveri verrattuna puolalaiseen – saati Shapovaloviin.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Medvedevillä ei ollut mitään mahdollisuuksia Kordaa vastaan, joka dominoi ottelua alusta loppuun ja voitti lopulta erin 3–0 (7-6, 6–3, 7–6). Korda mursi vastustajansa syötön peräti viidesti kolmessa erässä ja oli todella tasainen. Aiemmin yhdysvaltalaisella on ollut selviä ongelmia matsien ratkaisuhetkillä, mutta kolmannella kierroksella nähty tie break -katkaisu oli kylmänviileä päätös voittajasuosikeihin lukeutuneen Medvedevin turnaukselle.

#AusOpen

@AustralianOpen
Hear them roar 🗣

#luzhoulaojiao • @Guojiao1573 • #AusOpen#AO2023

@wwos@espn • @Eurosport • @wowowtennis

Takarajalta Hurkaczin ei edes kannata miettiä Kordan horjuttamista, vaan puolalaisen olisi lisättävä selvästi aggressiivisuutta ja verkkonousuja tekemiseensä. Valitettavaa Hurkaczin kannalta on, että yhdysvaltalaisen all-around -pelaaminen on tällä hetkellä tasolla, joka riittää haastamaan kaikki maailman tennispelaajat. Viimeisin myrskyvaroitus siltä suunnalta tarjoiltiin Medvedevin ulostamisen muodossa.

Korda on pelannut koko alkuvuoden todella korkealla tasolla. Adelaiden ensimmäisessä turnauksessa mies ponnisti aina finaaliin saakka, jossa Novak Djokovic oli lopulta liian kova pala. Onko pian tarjolla kenties revanssimahdollisuus? Tämä lienee enemmän kiinni serbialaisen kyseenalaisesta kisakunnosta kuin Kordan jatkosta, joka vaikuttaa ilmiselvältä. Maltillisella panostuksella ja pelitasoituksella (Korda -3,5) taotaan yhdysvaltalaisen kautta vedot sisään.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Games Spread – Korda -3,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Games Spread – Korda -3,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 52,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.