ATP to 27.10. klo 15:30

Hurkacz - Ruusuvuori

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pökerryttävä tarjous! Betsaa loistovireiselle Ruusuvuorelle huippuottelussa ja saat ilmaisvetotakuun

Artikkelin lopussa kerrotaan, kuinka saat vihjeen kohteelle ilmaisvetotakuun! Panoksen suuruinen ilmaisveto käyttöösi – osuipa alkuperäinen betsi tai ei.

Loistovireinen Emil Ruusuvuori meni viime viikolla Tukholman ATP:lla aina välieriin saakka ja tällä viikolla 23-vuotias pelaa Wienin turnauksessa. Avauskierroksella jälki oli odotetun vakuuttavaa, mutta kuinka käy Hubert Hurkaczia vastaan? Edellisessä keskinäisessä suomalainen pyyhki maailmanlisan sijalla 11 olevalla vastustajallaan lattiaa.

VOITA 30€ ESPANJALLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja kohtaa Marokon matkalla kahdeksan parhaan joukkoon. Nyt saat Espanjan voitolle jättikertoimen!

Kerroin oli 1,60 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

Vakuuttavan syysvireen löytänyt Ruusuvuori laittoi Tukholmassa kovia vastustajia nippuun ja näyttäisi jatkavan samaa Wienissä. Esimerkiksi US Openin välieriin tällä kaudella yltänyt Frances Tiafoe oli täysi lapanen suomalaistähden käsittelyssä. Toki on muistettava, että myös tuleva vastustaja Hurkacz on tällä kaudella jo yhden oppitunnin helsinkiläiseltä saanut. Washingtonissa elokuussa pelatussa ottelussa Ruusuvuori niisti 2–0-voiton.

Hurkaczin vire ei ole paras mahdollinen. Viime viikolla matka tyssäsi puolivälieriin Antwerpenin turnauksessa, kun syvälle vajonnut Dominic Thiem kuritti puolalaista nousten kahden tiebreak-voiton kautta koko ottelun voittoon erätappiolta. Syyskuun loppupuolella Hurkacz putosi Metzissä välierissä kärsien tappion nimenomaan Lorenzo Sonegolle. Ruusuvuori kohtasi italialaisen tämän turnauksen ensimmäisellä kierroksella ja takoi taululle 2–0-voiton (2–6, 3–6).

Erste Bank Open

@ErsteBankOpen
🇫🇮 @EmilRuusuvuori wins his debut match at #ErsteBankOpen in #Vienna with a 6-2 6-3 victory over 2020 finalist 🇮🇹 Lorenzo Sonego!
Congrats, Emil!

#ATP500 #ATPVienna

Suomalainen on löytänyt syksyllä erinomaisen vireen syöttöpelaamiseensa. Tarkemmin sanottuna parissa edellisessä voitossa Sonegoa ja Tiafoeta vastaan Ruusuvuori on hävinnyt ykkösellään ainoastaan viisi pistettä, mikä on ällistyttävän pieni lukema. Ykköset ovat kuitenkin tippuneet ruutuun mallikkaasti eli noin 65-prosenttisella varmuudella. Helppoja murtoja tuskin on puolalaisellekaan tiedossa! Pelivalintana isketään kiinni Ruusuvuoren voittoon, jolle on tarjolla loistokerroin.

Ota 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ lapulle huippuvireisen Ruusuvuoren voittoa, saat rahasi normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Voittaja – Ruusuvuori” sisään 25€ panoksella.
4. Jos betsi osuu, saat 57,5€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi. Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.