Grand Slam pe 20.01. klo 10:00

Hurkacz - Shapovalov

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Nitrot valmiiksi! Kumpi pelaajatyypeistä jatkaa – aggressiivinen mörssäri vai laskelmallinen väsyttäjä?

Hubert Hurkacz joutui jo toisella kierroksella todella koville Australian avoimissa, kun mies taisteli pitkän kaavan kautta voiton Lorenzo Sonegosta. Ajoittain maailmanlistalla sijalla 11 oleva puolalainen oli pahasti ahdingossa, mutta kampesi itsensä lopulta voittoon oltuaan jo kahdesti tappiolla. Seuraavalla kierroksella vastustaja on huomattavan erilainen, kun kanadalaistykki Denis Shapovalov iskee Hurkaczin kimppuun.

Shapovalovin turnaus on ollut melkoista näytöstä tähän saakka. Avauskierroksella lujaa tykittävä kanadalainen kaatoi Dusan Lajovicin suvereenisti erin 3–1 (6–4, 4–6, 6–4, 6–1). Toisella kierroksella japanilainen Taro Daniel hävisi Shapovalovin käsittelyssä suoraan numeroin 3–0. Toistaiseksi superaggressiivinen pelityyli on tuottanut tulosta kanadalaiselle, mutta selvästi laskelmallisempi Hurkacz voi olla pitkässä juoksussa kovempi pala purtavaksi.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

#AusOpen

@AustralianOpen
Hurkacz delivers 🙌

@HubertHurkacz wins 3-6 7-6 2-6 6-3 6-3 a five set battle v Sonego

#AusOpen#AO2023

@wwos@espn@eurosport@wowowtennis

Hurkacz on vahva all-around -pelaaja, jonka kestävyys on huippuluokkaa – toki sitä se on tällä tasolla kaikilla, mutta puolalainen erottuu tällä saralla telvästi joukosta. Voittajaa tässä kahden todella erilaisen pelaajan väännössä on haastavaa arvioida, mutta Hurkacz on riittävän hyvä syöttäjä ja nähtyjen kaltaisilla helppojen virheiden määrällä Shapovalov ei todellakaan ottelua ainakaan nopealla aikataululla voita.

Pelivalinnaksi kelpaa erinomaisesti yli 41,5 peliä -valinta. Ottelu ei varmasti ratkea kolmessa erässä – tässä haisee melkoinen trilleri. Valittu pelilinja tarjoaa huomattavasti erälinjoja mielekkäämmän vaihtoehdon sekä kertoimen että riskitason osalta. Panostuksessa uskalletaan tällä kertaa laittaa reilusti lihaa luiden ympärille.

Betsaa UP:n kohteelle ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Pelien kokonaismäärä – yli 41,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Pelien kokonaismäärä – yli 41,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 48€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.

Kertoimet ottelulleHurkacz, Hubert - Shapovalov, Denis20.01.2023