Lentopalloliiga pe 16.12. klo 18:30

Hurrikaani - Akaa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hurrikaani on tussahtamassa pieneksi tuulenvireeksi – Akaa tulee ja puhaltaa sen pois!

Lentopallon Mestaruusliigassa jyvät alkavat erottua akanoista, ja Loimaan Hurrikaani on viime kierrosten tappioputkessaan menettänyt otteen sarjan terävimmästä kärjestä. Toki joukkue on vielä tukevasti keskikastissa, ja matkaa esim. play offs-viivaan on kosolti. Akaa on kolmantena heti mestarisuosikki VaLePan ja alkukauden yllättäjän Loimun jälkeen. Perjantaina tavoitteena on jatkaa Hurrikaanin alakuloa.

Hurrikaani on kärsinyt niukat tappiot häntäpään KyKylle ja TUTO Volleylle. Sen jälkeen jäätiin VaLePaa vastaan kotona ilman yhtään erävoittoa – joskaan ottelu ei ollut niin yksioikoinen, kuin 0-3 lukemista voisi päätellä. Kahdessa erässä päästiin kuitenkin jopa jatkopalloille, joten marginaalit eivät olleet niin suuret kuin voisi kuvitella. VaLePa löysi aseet hakkuri Kristers Dardzansin aisoissa pitämiseksi, mikä olikin yksi otteluvoiton avaimista.

RULLAILE 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

Myös Akaa on hiljattain ottanut tylyin lukemin kuonoonsa VaLePalta. Sen vastapainoksi viimeksi KyKy voitettiin puhtaasti 3-0. Jatkopallot Akaa vei tylysti, ja aloituksetkin aiheuttivat kyyjärveläisille vaikeuksia. Viimeisessä erässä syöttöpelissä oli huolimattomuutta, mutta sekään ei estänyt Akaata lipumasta voittoon. Esitys oli tasapainoinen, ja vastaavalla meiningillä monet joukkueet joutuvat kärsimään tappion Akaalle.

Otetaan nyt rankasti kantaa Akaan puolesta. Markkinat ovat haistelleet trendin hyvin, mutta silti erähändäriä tekee mieli kokeilla. 0-3 tai 1-3 ovat siis voiton tuovat eräluvut tässä. Ja jos olet uusi asiakas, niin ota nyt ihmeessä Galaksinon mahtietu haltuusi!

Näin teet tällä vedolla 53€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Akaan tasoitusvedolle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Akaa -1.5 erää 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 53€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.