Huuhkajat ti 29.03. klo 19:00

Suomi - Slovakia

Huuhkajat treenimatsissa – Hradecky maalilla Slovakiaa vastaan!

Huuhkajien Murcian leiri etenee toista merkkipaalua kohden, kun tiistai-iltana harjoitusottelussa kohdataan Slovakia. Kun Jesse Joronen kantoi torjuntavastuun Islanti -matsissa, on Lukas Hradecky lähes pomminvarmasti maalilla slovakkeja vastaan. Lukas voi heittää vastustajille matsin aikana jerryä, ja pystyy varmasti simultaanitulkkaamaan Slovakian erikoistilanteiden kommunikaation puolustukselle.

Ennen kaikkea Hradeckyllä on varmasti lisäbuustia tähän otteluun, ja parhaassa tapauksessa se voi tarttua muuhun joukkueeseen. Markku Kanerva varmasti kierrättää kokoonpanoaan, ja avauksessa nähdään jossain määrin variaatiota. Mikael Soisaloa ei kentällä nähdä, sillä mies loukkasi harjoituksissa pohkeensa. Islantia vastaan Huuhkajat ei täysin vakuuttanut – ainoa maali tuli Teemu Pukin tähtihetkestä, mutta muuten peliä ei saatu hallintaan ja pallollinen peli oli heikohkoa.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Slovakia sijoittui omassa MM-karsintalohkossaan Suomen lailla kolmanneksi. Joukkueen taso heitteli aivan liikaa, että jatkopaikasta olisi voinut edes unelmoida. Perjantaina harjoituspelissä tuli 2-0 tappio Norjalle, ja tilastojen mukaan häviö oli täysin ansaittu. Slovakia leireilee hyvällä ryhmällä – tosin pelaajista nimekkäin Marek Hamsik on ollut viime ajat loukkaantuneena.

On melko lailla dadaa pyrkiä ennustamaan tästä matsista voittajaa. Jatketaan siis runsasmaalisuudella – peli Islantia vastaan olisi vähänkin paremmalla onnella ollut kirkuva overi, joten lähdetään tässäkin overista liikkeelle. Panos pidetään kurinalaisena, ja nautitaan samalla Turbo Vegasin avajaistarjouksesta.

10 euroa pelirahaa