Italia - Huuhkajat

la 23.03. Klo 21:45

Huuhkajien matsiin loistavia tarjouksia

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Huuhkajien taival EM-karsinnoissa alkaa vierasottelulla Italiaa vastaan. Ottelun alla ilmassa on optimismia, mutta vastus on nyt todella kovaa luokkaa!

Vaikka Italia jäi MM-kisoista rannalle, ei sen pidä antaa hämätä. Joukkue pursuaa laatua. Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini ja Marco Verratti ovat esimerkiksi kaikki sen tason pelimiehiä, joita Huuhkaja-pelaajat varmasti katsovat kunnioittaen.

Roberto Mancinin miehistöllä on hiukan loukkaantumishuolia pelin alla. Napolin hyökkääjä Lorenzo Insigne sekä Fiorentinan laitahyökkääjä Federico Chiesa ovat matsista sivussa. Heidän lisäksi AS Roman laitapelaajan Alessandro Florenzin odotetaan matkaavan myös piakkoin kotiin.

Lyö 50€ riskitön veto – voitoilla ei kierrätystä:

Gutsilta saat nyt uuden asiakkaan etuna 50 euron riskittömän vedon!

Huuhkajien osalta yksi isoimmista huolenaiheista on pakkien tilanne. Tim Sparvin läsnäolo tasapainottaa keskikenttää, mutta puolustuslinjaa Markku Kanerva joutuu tosissaan pähkäilemään. Jere Uronen ja Jukka Raitala ovat Suomen parhaimmat pakit, ja kummatkin pelimiehet ovat sivussa.

Miten Huuhkajat lähestyy matsia?

Huuhkajien tärkein tehtävä on antaa tukea puolustuksen laidoille. Jos pitäisi veikata, todennäköisesti laidoilla nähdään Albin Granlund ja Juha Pirinen. Granlund saattaa etenkin olla pahasti viennissä, joten puolustuksesta saattaa avautua tilaa Italialle. Tästä löytyykin yksi peli-ajatus, sillä Granlundin keltaisesta taikka punaisesta kortista saa hyviä kertoimia.

Jos Granlund on avauksessa, veikkaan iltapuhteesta tulevan pitkään. Toivotaan parasta, mutta kyllä tässä on niin sanotusti pelko ahterissa.

Huuhkajat pelasi UEFA Nations Leaguessa erinomaisesti, mutta Italia vieraissa on paha paikka. Etenkin kun Italia on ärsytetty edellisten karsintojen jäljiltä. Valitettavasti tästä matsista uhkaa jäädä luu käteen!

Lunasta parhaat tarjoukset matsiin:

Riskitön veto 10-100€ otteluun

Unibet tarjoilee tähänkin matsiin riskitöntä vetoa.  Tarjous on erinomainen, sillä voit lyödä jopa 100€ arvoisen riskittömän vedon!

10€ talletuksella 50€ pelirahaa

Coolbet antaa 10€ talletuksella 50€ pelirahaa. Tämä on loistava tarjous, kun haluat saada pelikassan heti kasvuun.

Speedybet ja veto heti sisään

Jos et jaksaa säätää rekisteröitymisten ja lippulappusten kanssa, tämä on sinun vaihtoehtosi!

Lyö Huuhkajia kertoimella 100,00

Mr.Green tarjoilee Huuhkajien voitosta jättikerrointa 100,00. Näin jos Huuhkajat voittaa saat 1€ panoksella 100€ voiton. Mitään kierrätysvaatimuksia vedossa ei ole!

Kaikki vedonlyöntibonukset täältä:

Isoimmat jackpotit juuri nyt – valuelaskuri näyttää missä pelata: