PDC pe 30.12. klo 14:40

Huybrechts - Van den Bergh

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ei mikään saletti! Belgien jäsentenvälisessä voi muhia yllätys!

Ally Pallyssa touhu kovenee: neljännesvälierässä kohtaavat belgialaiset maanmiehet Kim Huybrechts ja Dimitri Van den Bergh. Näin ollen kahdeksan parhaan joukossa nähdään varmasti belgialainen heittäjä. Van den Bergh eteni tälle kierrokselle kaatamalla Krzysztof Ratajskin, ja Huybrechts yllätti kunnolla laittamalla Peter ”Snakebite” Wrightin laulukuoroon.

En halua mitenkään vähätellä Huybrechtsin päänahkaa, mutta Snakebite ei ollut ottelussa ollenkaan oma itsensä, vaikka ensimmäisen erän veikin. Belgialainen oli sen sijaan omalla tasollaan ja vei ottelun lopulta yllättävän selkeästi. Huybrechts on useana vuonna yltänyt kolmannelle tai jopa neljännelle kierrokselle, mutta voitto tästä ottelusta tekisi kuluvasta MM-turnauksesta miehelle parhaan ikinä.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Nieuwsblad Sport

@nieuwsbladsport
De laatste tv-clash tussen Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts leverde een klassieker op dlvr.it/Sg5DBP

Van den Bergh on sen sijaan ollut MM-kisojen puolivälierissä aiemmin jo kahdesti. Dimitrin kaksi ensimmäistä matsia tässä turnauksessa ovat sujuneet hyvin. Ratajski kaatui lopulta selkein eränumeroin, ja Dimmun average oli aivan mallikas. Lähes vuosikymmenen vastustajaansa nuorempi belgi veti kuluneen kauden solidisti, ja on tässä matsissa jonkinlainen suosikki.

Kertoimet voisivat olla tähän kohtaamiseen tasaisemmatkin. On hieman hankalaa nähdä Dimitri kerrointen mukaisena suosikkina, ja tähän lähtee suora altavastaajaveto Huybrechtsiin. Reilusti yli kolmen kertoimessa on sen verran ilmaa, että tämän uskaltaa tehdä. Täräytä samalla Mr Greenin tili itsellesi ja nappaa edut taskuun!