CS su 17.07. klo 23:59

IEM Cologne - Turnausvedot

IEM Colognen turnausvedoissa mustia hevosia sekä suomalaisväriä!

Kuluvan Counter-Strike -kauden viimeinen rutistus käydään legendaarisen IEM Cologne -turnauksen parissa. IEM Cologne on jokavuotinen legendaarinen huipputurnaus, mihin on tänä vuonna saatu huikea miljoonan dollarin palkintopotti. Asetelmat ovat äärimmäisen mielenkiintoiset. NAVI palasi välittömästi raiteilleen uuden pelaajansa Viktor “sdy” Orudzhevin kanssa. FaZe on vaikeuksissa, ja G2 puolestaan parantaa turnauksesta toiseen. Kuka vie Colognen mestaruuden?

Colognen jälkeen siirrytään välittömästi kuukauden mittaiselle kesälomalle, mikä tarkoittaa sitä, että joukkueilla on aivan kaikki pelissä kyseiseen turnaukseen siirryttäessä. Cologne alkaa ns. Play-In -vaiheella, josta kahdeksan parasta joukkuetta karsii itsensä viralliseen IEM Cologne -turnaukseen. Colognen pudotuspelivaihe pelataan legendaarisella Lanxess Arenalla lähes 20-tuhatpäisen yleisön edessä.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Bookkereilla näyttää tänä vuonna olevan melkoisen ohut turnausveto-tarjonta tiistaina käynnistyvään turnaukseen. Tarjolla on lähes poikkeuksetta pelkkiä voittajavetoja, joten niihin on tyydyttävä. Tällä kertaa haetaan kahden joukkueen turnausvoittoa. Joko G2 saa vihdoin ensimmäisen turnausvoittonsa, vai nappaako kenties äärimmäisen tulivoimainen NIP turnauksen pokaalin ns. “dark horse” asetelmissa?

G2 parantaa jatkuvasti

G2 on ollut suurissa ongelmissa kokoonpanonsa kanssa. Nikolai “NiKo” Kovac ei ole löytänyt vanhaa virettänsä, vaikka herran pitäisi olla koko G2:n paras pelaaja. Aleksi “Aleksib” Virolainen on antanut omia suosikkipositioitansa joukkueen tähtipelaajille, jotka eivät ole suorittaneet. G2:n pelissä näkyy kuitenkin jatkuvasti parannuksia, ja ongelmana on oikeastaan enään se, suorittaako NiKo tosipaikassa.

G2:n rosterin paras pelaaja on ollut ylivoimaisesti joukkueen nuorin tulokas Ilya “m0NESY” Osipov. 17-vuotias AWP-pelaaja ei ole murtunut paineen alla edes isoimmilla areenoilla, mikä on loistava merkki nuorukaisen tulevaisuutta ajatellen. m0NESY on pelannut oman roolinsa loistavasti eikä G2 todellakaan tule kaatumaan heikkoon AWP-pelaamiseen.

G2:n valmistautuminen Cologneen mahtaa olla valtava. Kyseessä on viimeinen turnaus ennen kesätaukoa ja mahdollisia pelaajavaihdoksia. G2:n on suoritettava, tai muuten joku saattaa saada kenkää. Aleksib on IEM Dallasista lähtien nostanut omaa tasoaan selvästi, vaikka pelaa edelleen ns. “bitch-rooleja”. Nyt katseet ovat NiKon sekä Audric “JACKZ” Jugin suorituksissa.

G2:n voittokerroin on kova, sillä mikäli joukkue pelaa viime turnauksissa nähtyä CS:ää, on joukkue erittäin vahvoilla. G2 on saanut aikaisemmissa turnauksissa todella kovia vastustajia vastaan eikä esimerkiksi Majoreilla joukkueen peli jäänyt omista suorituksista kiinni, kuin yhdessä ja juurikin ratkaisevassa ottelussa.

Tulivoimainen NIP turnauksen musta hevonen

NIP:n nykyinen rosteri on äärimmäisen kova. Joukkueessa on kenties koko kärkikymmenikön vahvin rifle-kolmikko, joka muodostuu Fredrik “REZ” Sterneristä, Ludvig “Brollan” Brolinista sekä Hampus “hampus” Poserista. Joukkueen AWP-osastolla häärivä Patrick “es3tag” Hansen ei ole huippujoukkueen AWP-tykin veroinen, mutta kuten NIP on todistanut jo aikaisemminkin, ei hänen tarvitsekaan olla. Kunhan es3tag hoitaa roolinsa, hoitaa NIP:n rifle-kolmikko sekä joukkueen valmistavat valmentajat Björn “THREAT” Pers sekä Daniel “djL” Narancic loput.

NIP teki kokoonpanomuutokset kreivin aikaan Colognea ajatellen, sillä joukkueen lopullinen pelikirja on vielä hyvin pitkälti pimennossa. NIP nauttii varmasti myös vielä jonkin sortin “honeymoon”-jaksosta, sillä Brollan on edelleen hyvin tuore lisäys joukkueen kokoonpanoon.

Mikäli kolmas betsi turnaukseen kiinnostaa, on myöskin Heroicin voittokerroin jokseenkin pelattava. Joukkue nappasi CPH Flamesista Jakob “Jabbi” Nygaardin kokoonpanoonsa, ja debytoi täten turnauksessa hänen kanssaan. Heroicin nelikko on nostanut tasoaan viime aikoina, josta todisteena Heroicin viimeisin voitto Pinnacle Cupin finaaliturnauksesta. Heroicia ei voi aliarvioida turnaukseen lähdettäessä.

10 euroa pelirahaa