CS la 05.11. klo 12:00

IEM Rio Major - Turnausvedot

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Aleksib jahtaa ensimmäistä Major-voittoaan! NIP:lle loistavaa kerrointa voittajavetoihin!

Edit 26.10 – Kannattaa napata myös Outsidersin etenemistä Legends-vaiheeseen MrGreeniltä kertoimella 1,60!

IEM Rio Major starttaa lokakuun viimeisenä päivänä. Mukana on tuttuun tyyliin 24 joukkuetta, jotka jahtaavat vuoden suurimman turnauksen huikeaa yli miljoonan dollarin palkintopottia ja jokaisen Counter-Strike pelaajan haaveilemaa Major-voittoa. Suomalaispelaaja Aleksi “Aleksib” Virolainen on yksi erittäin potentiaalinen voittajakandidaatti Ninjas in Pyjamas -joukkueensa kanssa. Virolainen liittyi NIP:n vahvuuteen 9. päivä syyskuuta.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Aleksib sopii NIP:n paitaan uskomattoman hyvin. Herra tuo paljon tarvittua kontrollia ja systemaattista pelaamista, joka puuttui NIP:ltä Hampus “hampus” Poserin johtaessa ninjojen vihertävää joukkoa. NIP:n teropuolet ovat saaneet erittäin massiivisen boostin Aleksin saapumisen jälkeen, joka on loistava merkki nykymetassa, mikä on yleisesti ottaen todella CT-painotteinen.

Aleksi

@AleksibCSGO
.@NIP Aleksib - I took some much needed time for myself during the player break and I'm happy to be back. #GONINJAS

NIP CSGO

@NIPCS
OUR NEW TACTICAL GENIUS! 🥷

Welcome to the dojo, @AleksibCSGO.

NIP huippuvireessä RMR-karsinnoissa

NIP hoiti Rion Major-turnauksen RMR-karsinnoissa 3-0 -tuloksella itselleen paikan Majoreiden Legends-vaiheesta, jonka ansiosta joukkueen ei tarvitse pelata päävaihetta edeltävää Challengers Stagea. Challengers Stagen kuudestatoista joukkueesta kahdeksan parasta etenee Legends-vaiheeseen.

Legends-vaihe koostuu niin ikään kuudestatoista joukkueesta, jotka kilpailevat Swiss-formaatilla pelattavassa lohkovaiheessa kahdeksasta pudotuspelipaikasta. Kolmella voitolla jatkoon, ja kolmella tappiolla ulos. Ratkaisupelit pelataan paras kolmesta -formaatilla, kun puolestaan ensimmäiset ottelut paras yhdestä -formaatilla.

NIP:llä on Majoreiden kolmas seedi, mikä mahdollistaa avausotteluihin “helpommat” vastukset. Edellä on vain FaZe ja NAVI, joilla on hallussaan ensimmäinen ja toinen seedi. RMR-karsintojen ottelut sujuivat joukkueelta loistavasti ottaen huomioon sen, että NIP:llä oli Aleksin kanssa allaan vain muutama viikko harjoittelua. Hoitamalla suoran Legends-paikan, osti NIP itselleen tarvittavaa valmistautumisaikaa, sillä RMR-karsintojen ja Legends-vaiheen välissä on neljä viikkoa, minkä aikana NIP:llä ei ns. virallisia otteluita yhtä voitettua Svenska Cupia lukuun ottamatta ole.

NIP CSGO

@NIPCS
Aleksib 100% Win-Rate since joining NIP 😎👏

Hampus on vapautettu

Aleksib:n siirtyminen Ninjojen johtoon vapautti hampuksen herran täyteen potentiaaliin. Hampus on parhaimmillaan yksi maailman tasokkaimmista lurkkereista, ja se näkyi heti RMR-karsinnoissa. Hampus oli turnauksen paras pelaaja peräti 1.34 ratingillä. Rifle-puolella heti hänen perässään Ludvig “Brollan” Brolin 1.27 ratingillä. Tulivoimaa tuo myös AWP-roolista vapautettu Patrick “es3tag” Hansen, joka saattaa vihdoin löytää vanhan forminsa, mitä herralta nähtiin Astraliksessa pelatessaan. Ainoa kysymysmerkki on Fredrik “REZ” Sterner, jonka osaaminen AWP-puolella pitkässä juoksussa on vielä mysteeri.

NIP:n pelaamisesta huokui kuitenkin vahva joukkuepelaaminen sekä loistava kemia. Cloud9:ä vastaan Vertigossa suoritettu comeback oli loistava, ja viimeisillä kierroksilla C9 suorastaan poistettiin serveriltä loistavasti ajoitetuilla valoilla ja vahvalla joukkuepelaamisella. Ottelusta näki, että englanniksi kommunikoiminen ei ole NIP:lle hidaste eikä vahvaa AWP-pelaajaa jokaisella kierroksella edes tarvita.

NIP:n voittokertoimeksi tarjotaan MrGreenillä peräti 12,00 -kerrointa, mikä on yksinkertaisesti hyödynnettävä. FaZe ja NAVI eivät porskuta lähelläkään parasta tasoaan eikä realistisia haastajia näiden joukkueiden lisäksi ole kuin Vitality, Heroic ja Liquid. NIP:n formi oli muutaman viikon harjoittelun jälkeen jo niin kova, että 12,00 -kerroin joukkueen voitolle on lähes naurettavan hyvä tarjous. Joukkue pääsee Legends Stagelle täysin tuoreena joukkueena ilman, että muilla joukkueilla olisi dataa Challengers Stagen otteluista.

Elääkö NIP Magic vielä?

NIP CSGO

@NIPCS
Winning moment! WE ARE LEGENDS #GONINJAS