CS su 12.12. klo 23:59

IEM Winter 2021 - Turnausvedot

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

IEM Winter 2021 -turnauksessa massiivinen “dark horse” isoilla kertoimilla varustettuna!

Loppuvuoden toiseksi viimeinen turnaus – IEM Winter 2021 – käynnistyy joulukuun toisena päivänä, kun kuusitoista joukkuetta taistelee 250 000 dollarin palkintopotista. Turnaus on sikäli mielenkiintoinen, että peräti kuuden turnaukseen osallistuvan joukkueen huhutaan/tiedetään tekevän muutoksia kokoonpanoonsa vuodenvaihteessa. Tämän lisäksi turnauksessa on mukana kaksi joukkuetta, jotka juuri tekivät muutoksia kokoonpanoonsa.

Mitä tämä käytännössä siis tarkoittaa?

Vitality, G2, FaZe, Liquid, OG ja MOUZ ovat ne joukkueet, jotka tulevat hyvin todennäköisesti muuttamaan kokoonpanojansa. Edellä mainitut joukkueet eivät myöskään Vitalityä lukuun ottamatta ole näyttäneet millään tasolla kilpailullisilta viimeisimmissä turnauksissa eikä kyseiset kokoonpanot täten ole realistisesti mestaruuskamppailussa mukana.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Näiden joukkueiden lisäksi turnauksessa kilpailee Astralis ja NIP, joista kumpikaan joukkue ei ole saanut paljoa aikaa harjoitella uuden kokoonpanonsa kanssa. Astraliksen tekeminen BLAST Fall Finals -turnauksessa edellisviikolla oli jokseenkin lupaavaa, mutta tanskalaisjengin otteista näkyi ettei edes kotiyleisön tuki ja jatkuvat yleisön huijausyritykset siivittäneet joukkuetta finaaliin. NIP puolestaan oli aivan jäljessä Patrick “es3tag” Hansenin kanssa, ja töitä on vielä tehtävänä.

Tästä tullaankin kysymykseen – mitkä joukkueet voivat tosissaan kilpailla turnauksen mestaruudesta? Yleisin vastaus turnauksen ennakkosuosikista on tottakai Gambit. Mitä moni ei kuitenkaan ymmärrä joukkueesta, on se, että Gambit ei ole pitkään aikaan näyttänyt mitenkään kilpailulliselta etenkään LAN-ympäristössä, missä tämäkin turnaus pelataan. IEM Winter -turnauksessa ei tule olemaan yleisöä, vaan turnaus pelataan Ruotsissa studioympäristössä.

Dark Horse

Edellä mainittujen aspektien takia Unibetin yhdeksän suurimman voittajasuosikin mahdollisuudet ovat tosiasiassa huomattavasti pienemmät, kuin kertoimet ennustavat. Tässä vaiheessa on nostettava tapetille turnauksen musta hevonen – Fnatic. Joukkue on yksi ainoista turnauksen jengeistä, jotka eivät ole juuri vaihtaneet/tule vaihtamaan kokoonpanoaan. Fnatic on grindannut uudella brittiläispohjaisella linarillaan nyt lähes kaksi kuukautta, ja tuloksena on aivan käsittämättömät 29 voitettua karttaa pelatusta 33:sta. Joukkue on kirjaimellisesti hävinnyt vain neljä karttaa Owen “smooya” Butterfieldien signaamisen jälkeen.

Kyseiset neljä karttaa on kaiken lisäksi yksittäisiä karttoja, sillä fnatic ei uuden kokoonpanonsa kanssa ole hävinnyt vielä yhtäkään ottelua. Joukkue on aivan käsittämättömässä iskussa, ja on ehdottomasti IEM Winter 2021 -turnauksen musta hevonen. Fnatic on nimittäin ehtinyt jo pelata melkoisen kovatasoisia joukkueita vastaan, kun voittoja on napsunut mm. CPH Flamesista, Spiritistä, Eternal Firestä, Complexitystä, FunPlus Phoenixista ja BIG:stä.

Fnaticin tilastojen kärkimiehet ovat juurikin edellä mainittu smooya sekä hänen brittiläistoveri William “mezii” Merriman ja fnaticin pitkäaikainen ruotsalaispeluri Ludvig “Brollan” Brolin. Vihdoin on se aika, kun Alex “ALEX” McMeekin pääsee todistamaan epäilijänsä vääräksi, ja johtamaan ensimmäisen joukkueensa Vitalityn jälkeen mestaruuksiin. On vain ainoana kysymyksenä, tuleeko se ensimmäinen mestaruus jo joukkueen ensimmäisessä isossa turnauksessa, vai joudutaanko sitä varten odottamaan ensi vuoteen.