Veikkausliiga su 09.07. klo 18:30

IFK Mariehamn - AC Oulu

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mariehamnin eväät on syöty – AC Oulun kertoimet maistuu, kuten myös 30€ ilmaisveto!

Veikkausliigassa kierros päätetään sunnuntaina, kun IFK Mariehamn saa vieraakseen loistavaa kautta pelaavan AC Oulun. Yksi ylimääräinen lepopäivä tuli molemmille tarpeeseen, sillä kummallakin oli Suomen Cupin ottelu keskiviikkona. Mariehamn on saanut viime aikoina hyviä onnistumisia vyölleen, mutta onko Oulun tulivoima sille lopulta liikaa?

*Tsekkaa vihje loppuun ja nappaa 30€ ilmaisveto!

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TĂ„STĂ„

Mariehamn on pelillisten otteiden osalta kuulunut Veikkausliigan heikoimpiin joukkueisiin, joten siinä mielessä häntäpään sijoitus ei pitäisi ketään yllättää. Toki viime aikoina myös onnistumisia on mahtunut mukaan, kun kärkikorin KuPS on kaatunut kahdesti lyhyen ajan sisään. Ensin Veikkausliigan puolella irtosi 0-1 vierasvoitto ja keskiviikkona Cupin ottelussa Mariehamn nousi lopussa tasoihin ja marssi lopulta jatkoon rangaistuspotkujen jälkeen.

Oulun vahvat otteet sai keskiviikkona jatkoa, kun aikaisesta tappioasemasta huolimatta se onnistui nousemaan viime hetkillä voittoon KTP:ta vastaan. Tutut pelurit oli jälleen ratkaisemassa, kun ensin Ashley Coffey rankaisi Otso Liimatan syöttäessä ja voittomaalissa osat vaihdettiin toisin päin. Ennen kaikkea vahvat otteet hyökkäyspäässä on olleet Oulun menestyksen avain ja tällä hetkellä ainoastaan ottelun enemmän pelannut HJK on viimeistellyt yhden maalin enemmän.

Jalkapallon Suomen Cup

@SuomenCup
Ashley Coffey puskee @ACOulu:n tasoihin Kotkassa!

#SuomenCup

Vaikka isännät on muutaman hyvän onnistumisen saanut alle, maistuu Uhmapelaajille suora vierasvoitto nykyisillä kertoimilla erittäin hyvin. Mariehamn tulee todennäköisesti olemaan ottavana osapuolena ja jälleen kerran isännät toivoo tehokasta viimeistelyä yksittäisistä paikoista. Puolustuspäässä tilannetta kuitenkin vaikeuttaa kapteeni Timi Lahden pelikielto. Vierailta vastaavasti puolustaja Cristian Valencia on ollut sivussa, mutta kelvollinen korvaaja hänelle löytyy.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 30€ ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – AC Oulu” 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.