Veikkausliiga su 24.04. klo 18:30

Maarianhaminan IFK - AC Oulu

Onnistuuko pirteästi hyökkäävä AC Oulu poimimaan pisteitä kauden pisimmällä vierasreissullaan?

Maarianhaminan IFK saa sunnuntaille vieraaksi AC Oulun, joka on poikkeuksellisen kaukana kotoa pelireissussa. Joukkueet ovat aloittaneet kautensa melko samankaltaisesti ja kumpikin metsästää yhä sesongin ensimmäistä voittoaan. Vierailla on kasassa kolmessa ottelussa kaksi tasapeliä ja tappio, kun kotijoukkue puolestaan on päätynyt kaikissa matseissaan tasatulokseen.

AC Oulu on matkustellut Maarianhaminaan junalla ja laivalla. Joukkue oli kaupungissa vasta pelipäivän vastaisena yönä ja verrattain suurta kotietua jo logistisistakin syistä nauttiva isäntä saa toki tästä pientä etua. Pelillisesti isäntä ei ole juuri vieraita vakuuttavampi sesongin alkumetreillä ollut – pikemminkin päinvastoin. On toki pieni kysymysmerkki, millaisella jalalla AC Oulu on reissussa liikenteessä, mutta se on jopa hieman aliarvioitu kertoimissa.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Viime viikolla AC Oulu suli 2–0-johtoasemasta ”kotiottelussaan” Vaasassa Ilvestä vastaan tasapeliin. Sinänsä kiinnostavaa on, että joukkue on nyt kahdessa perättäisessä kamppailussaan onnistunut menettämään johtonsa – viimeistä edellisessä Inter-kamppailussa joukkue taipui 0–1-johdota tappioon maalein 2–1. Hyökkäyspäässä joukkue on kuitenkin selvästi vahvistunut viime kaudesta ja uusi sentteri Michael Lopez on mättänyt jo neljä maalia kolmessa matsissa.

Isännän kokoonpanotilanne on hyvä, kun sairastuneen Oscar Wiklöfin lisäksi varmoja poissaoloja ei ole ja Eero Tamminen on ainoana kysymysmerkkinä sunnuntain kamppailun alla. Joukkue pääsee otteluun hyvin levänneenä pelattuaan myös viime viikonloppuna kotonaan. Kolmessa ottelussa on tähän saakka tullut yhtä monta tasapeliä, mutta maalinteossa joukkue on onnistunut vain kahdesti. Viimeisistä ratkaisuista on puuttunut reilusti laatua ja tekeminen on ollut osin tehotonta.

Vierailija on ollut hyökkäyspäässä selvästi vahvempi näistä joukkueista. Omissa rohkeasti pelaavalla Ricardo Duarten miehistöllä riittää toki parannettavaa, mutta tällä kertaa haasteen ei pitäisi olla ylitsepääsemätön. Runsas matkustaminen tuo toki omat mausteensa mukaan, mutta siitä huolimatta vierailijaa on aliarvioitu rankasti kertoimissa. Pelin sunnuntaiksi myöhäinen alkamisajankohta auttaa vieraita, sillä lepoaikaa jää matkustamisesta huolimatta ennen matsia reilusti. Pelivalinnaksi maistuu tasapeli tai vierasvoitto -tuplamahdollisuus.

10 euroa pelirahaa