su 26.05. klo 18:30

IFK Mariehamn - Gnistan

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kuluttava pelityyli on näillä keleillä paha – lisäksi otteluruuhka vaivaa vastapelikohdettamme!

Veikkausliigassa on muodostumassa jako kahden kerroksen väkeen. IFK Mariehamn ja Gnistan ovat kahdeksalla pisteellään alemman kerrostuman kärkijoukkueet. Kummaltakaan ei odotettu tälle kaudelle ihmeitä, ja tähänastista saldoa voi pitää täysin realistisena. Gnistanille Ahvenanmaan eksotiikka ei ole uusi juttu, sillä Gnistan vieraili syksyllä saarella jo Veikkausliiga-karsinnassa, sekä maaliskuussa Liigacupin merkeissä.

Saarelaiset hakivat viime viikonloppuna jokseenkin ansaitun pisteen Oulusta. Kausi on lähtenyt liikkeelle itse asiassa aika mukavasti, eikä tällä hetkellä joukkueella ole mitään hätää. Bruno Romãon suojatit ovat näyttäneet viime kauden joukkuetta yhtenäisemmältä. Lisäksi puolustus ei ole ollenkaan niin kuutamolla. IFK Mariehamn ei näytä porukalta, joka tällä kaudella putoaisi – sillä sarjasta löytyy useampi sitä huonompi joukkue.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Gnistan ei ole ehkä sarjan taitavin joukkue, mutta se yrittää aina kaikkensa. Niin kävi myös HJK:ta vastaan. Jussi Leppälahden suojatit näyttivät ylöspäin melko riittämättömiltä, mutta toisaalta Kipinä piti Klubin hyvin pitkälti pois tekopaikoilta. 1-0 tappio oli silti vääjäämätön tosiasia – varsinkin kun David Agbo lensi toisella keltaisella pihalle vartti ennen loppua. Lisämurheita toi Teemu Penninkankaan korttitilin täyttyminen, eikä Roman Eremenko ole pelikuntoinen.

Gnistanin vaativa pelityyli ei ole optimi näillä keleillä ja tiheässä pelirytmissä. Kotonaan huomattavaa lepoetua nauttiva IFK Mariehamn on selkeähkö suosikki tähän taistoon ja saa vihjeen. Optibet pistää hyvää kerrointa ja kierrätysvapaata ilmaisvetoa kehiin – ota onkeesi!

Lyö vetoa ilman riskiä!

Optibet tekee räjähtävän paluun ja Uhmapelaajat pääsee kaapimaan kermat kakun päältä. Tarjolla on nimittäin kierrätysvapaata riskitöntä vedonlyöntiä! 🔥

Toimi näin:

1. Siirry Optibetille TĂ„STĂ„!
2. Avaa pelitili ja valitse Tervetulotarjous “Bonukseni” välilehdeltä.
3. Talleta 20/50/100€ ja lyö 10/25/50€ veto IFK Mariehamn kertoimella 2,25.
4. Saat panostasi vastaavan riskittömän vedon ilman kierrätysvaatimusta.

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.