Veikkausliiga ke 22.06. klo 19:00

Maarianhaminan IFK - HJK

Siipirikkoinen HJK on yliarvostettu! Joukkueen suurin vahvuus loistaa poissaolollaan

HJK hävisi viikonloppuna AC Oululle 115-vuotisjuhlaottelunsa maalein 0–1. Klubi on jäänyt jo kahdessa matsissa peräkkäin maaleitta ja hetkellä sen pelaajatilanne on todella huono. Loukkaantumisten lisäksi edellisottelu toi mukanaan pelikieltoa tärkeälle hyökkääjälle, joten kysymysmerkit vain lisääntyvät. Maarianhaminan IFK puolestaan saanee yhden tärkeän palasen takaisin viheriölle.

Ainakin Valtteri Morén, Riku Riski, Roope Riski, Perparim Hetemaj, Santeri Väänänen, Miska Ylitolva ovat loukkaantumisten vuoksi HJK:lla sivussa. Lisäksi Oulu-tappiossa punaista katsellut Bojan Radulovic on pelikiellossa ja Anthony Olusanyan kunto kysymysmerkki. Jopa jälkimmäinen olisi tällä hetkellä tervetullut lisä, sillä HJK:lla on todella pahoja puutteita etenkin keskikentällä. Paikkaajia ei oikeastaan ole, kun myös Jairin sopimus purettiin viime viikolla. Kaikista kovimmin iskevät Roope Riskin, Hetemajn sekä mahdollisesti Olusanyan yhtäaikainen puuttuminen.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

MIFK:n Mohammed Abubakari on tiettävästi jälleen täydessä pelikunnossa oltuaan tovin loukkaantuneena. Joukkue kärsi edellisellä kierroksella neljännen perättäisen tappionsa, kun se hävisi vieraissa Hakaa vastaan 3–2. Tuossa ottelussa isännille tärkeä pelaaja oli jo vaihdossa, mutta ei vielä pelannut. HJK:n valmentaja Toni Koskela on nostanut Klubin nettisivujen ennakossa Abubakarin paluun esille, eikä turhaan. MIFK:n hyökkääminen on ollut tällä kaudella melko kehnoa, mutta kokeneen ghanalaisen paluu auttaa varmasti.

HJK ei ole tällä hetkellä perinteisen vahva itsensä – olipa vastassa mikä tahansa joukkue. Tehottomuus juontaa juurensa tietysti kokoonpano-ongelmista ainakin osittain. Ei olisi suuri yllätys, vaikka helsinkiläisjoukkue jäisi jälleen kerran maaleitta. On muistettava, että saarelaisten kotietu on Veikkausliigassa ainutlaatuinen. Tällä kaudella joukkue on saanut seitsemästä keräämästään sarjapisteestä peräti kuusi kotikentällään.

Pelivalinnaksi otetaan kotivoittoa tasoituksella (MIFK +0,5). HJK:lla on yksi hyökkäävä pelaaja lisää sivussa pelikiellon takia, eikä sillä oli normaalia juoksuvoimaansa käytössä. Tavallisesti helsinkiläisjoukkue olisi nimenomaan suurimman aseensa eli vauhdin takia ylivoimainen ennakkosuosikki, mutta nyt se oikeastaan puuttuu. Avaa tästä pelitili Sportazalle ja iske betsi sisään! Tuore vedonvälittäjä tarjoaa kilpailukykyiset kertsit, huipputarjouksia ja mainiosti toimivan alustan vedonlyöntiin.

10 euroa pelirahaa