Veikkausliiga la 27.05. klo 18:30

Maarianhaminan IFK - HJK

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Isäntien lainamiehet hyllylle! Paraneeko HJK:n ala-arvoinen vierastilasto?

HJK ei ole yltänyt viime aikoina vieraissa läheskään odotetulle tulostasolle, kun kolme viimeisintä reissukamppailua ovat tuoneet vaivaiset kaksi pistettä. Nähtäväksi jää, kääntyykö kurssi Maarianhaminassa. Pitää muistaa, että isännillä on ollut alkukaudella useampi Klubi-laina melko näkyvissä rooleissa – emoseuraa vastaan miehet eivät tietenkään pelaa.

Maarianhaminan IFK on saanut viimeisimmissä otteluissaan voittotilinsä auki Hakan kustannuksella ja hakenut vierastasurin Turusta Interin vieraana. HJK on kuitenkin täysin eri kaliiperin vastustaja ja sarjajumbolle hyvät neuvot kalliita. Sekä saarelaisten maalilla päätorjuntavastuuta alkukaudella kantanut Elmo Henriksson että Samuel Anini jr ovat sivussa, koska pelaavat MIFK:ssa lainalla vieraiden riveistä.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Seitsemässä ottelussa vaivaiset kahdeksan maalia viimeistelleen isännän tehopotentiaali ei päätä huimaa. Vaikka HJK on vuotanut viime aikoina vieraissa, ei sillä luulisi Maarianhaminassa olevan suurta hätää. Mikäli Klubi-valmennuksen kommenttien rivien välistä haluaa lukea, on puolustuspelaamiseen sekä alakerran erikoistilanteisiin kiinnitetty viime aikoina erityishuomiota myös harjoituskentällä.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
🛫➡️ Maarianhamina.

Perillä illallinen, nukkumaan ja huomenna pelataan.💪

#HJK #Veikkausliiga

Pyry Soiri, Valtteri Morén, Oliver Pettersson sekä Aapo Halme ovat HJK:n loukkaantuneiden listalla. Kevin Kouassivi-Benissan tuskin on vielä pelikunnossa, vaikka harjoituksissa mies on jo ilman huomioliiviä vedellyt menemään. Lucas Lingman on tiettävästi täydessä kunnossa ja keskikentän luottoratsua voinee odotella myös avauskokoonpanoon. Isossa kuvassa tilanne ei ole huono – Soirin tilalle on vaihtoehtona esimerkiksi Miska Ylitolva, eivätkä topparit sen paremmin lopu kesken.

Pelaako HJK pitkästä aikaa nollapelin vieraskentällä? Sitä ei voi varmaksi sanoa, mutta maarianhaminalaisia vastaan hyökkäyspäässä on onnistumisia odoteltavissa. Henrikssonin sijasta Grönvittin maalilla pelannee Otto Hautamo, jolla ei aiempaa pääsarjakokemusta ole. Kyyti helsinkiläisiä vastaan voi olla melkoisen kylmää ja Uhmapelaajat luottaa myös betseissä siihen, että HJK kääntää heikkoa vieraskurssiaan rutiininomaisella voitolla Ahvenanmaalla.

Pelivalinnaksi otetaan vierasvoitto vähintään kahdella osumalla (HJK -1,5). Reissulaiset saapuivat saarelle jo perjantai-iltana, joten matkustusrasitetta ei liiemmin pitäisi olla havaittavissa. Helsingistä saapuu Maarianhaminan stadionin lehtereille ainakin parisen sataa sinivalkoiseen pukeutuvaa vieraskannattajaa.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Tasoitus – HJK -1,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – HJK -1,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 61€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.