su 28.04. klo 18:30

IFK Mariehamn - Ilves

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Paineet kasvavat – mutta ketsuppipullo voi aueta koska tahansa!

Sunnuntaina kriisissä rypevä Ilves matkustaa Ahvenanmaalle pisteiden hakuun. Kolmen kierroksen jälkeen sarjan jumbosija ei ole sitä, mitä tuoreelta Tammelan tähtisikermältä on haettu. Isäntänä on IFK Mariehamn, jonka alkukausi on mennyt aika odotetuissa merkeissä. Molemmilla on parannettavaa, mutta Ilves on se joukkue, jonka olisi pakko näyttää jotain. Mitä pitempään taaperretaan ilman voittoja, sitä vaikeammaksi niiden ottaminen käy.

*Tsekkaa tästä huhtikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

IFK Mariehamn otti budjetoidut kolme pistettä EIF:iltä. Klubia ja KuPSia vastaan saatiin yhteensä yksi piste, mikä oli varmaankin enemmän kuin realistisimmat kannattajat olivat laskeneet. Esitykset kärkikorin joukkueita vastaan eivät olleet missään mielessä huonoja, vaikka parannettavaa luonnollisesti tässä vaiheessa kautta löytyy. Varsinkin Klubia vastaan joillakin pelaajilla olivat tulla rajat vastaan, mikä ei tietenkään ole mikään maailman suurin ihme.

Mitä Ilveksestä sitten sanoisi? Tehoton avausmatsi FC Lahtea vastaan, sitten totaalinen romahdus Gnistanin isäntänä, ja lopuksi törmääminen SJK:n bussiin. Totuuden nimistä tupsukorvat olisivat ansainneet Seinäjoelta edes pisteen, sillä joukkue kehitteli mukavia hyökkäyksiä, ja potentiaali on selkeästi nähtävissä. Joonas Rantasen yllä on suunnattomat paineet, mutta valmentajan on jatkettava prosessin eteenpäin viemistä määrätietoisesti.

Niilon Pojat

@NiilonPojat
Pilkulla tappio: sjk - ILVES
rp. 1-0
#Ilves

On vaikea sanoa, onko Ilveksen lukko missä määrin henkinen. Potentiaali tulee mitä luultavimmin jossain vaiheessa lunastukseen. Tässä ottelussa on aineksia varsinaiseen maalijuhlaan. Tilanteita tullaan näkemään, ja saarelaisten aikaisemmissa peleissä maaleja on syntynyt reilusti. Tämä on melko todennäköistä tälläkin kertaa, ja runsasmaalisuus maistuu vedoissa hyvin.

*Tsekkaa tästä huhtikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!