Veikkausliiga su 30.07. klo 18:30

MIFK - Inter

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Interin heinäkuu voi päättyä katastrofiin! Istuttaako Wiss jälleen Forssellia vaihtopenkillä?

Tuloksellisesti piristynyt Maarianhaminan IFK isännöi sunnuntain iltakamppailussa Interiä, jolle koko kausi on ollut enemmän tai vähemmän pettymystä suhteessa odotuksiin. Viime viikolla tärkeän täyden pistepotin Lahdesta hakenut isäntä palaa parin vierasottelun jälkeen kotiyleisönsä eteen ja saarelaisilla on tässä kamppailussa hyvällä viimeistelyllä kaikki mahdollisuudet.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto Veikkausliigaan.

Interin paketti on ollut enemmän tai vähemmän levällään koko kauden. Sinänsä Jarkko Wissin luotsaamalla joukkueella on yhä hyvät mahdollisuudet pelata itsensä ylempään jatkosarjaan, mutta se vaatii hyviä onnistumisia runkosarjan lopuissa kamppailuissa – mukaan lukien Maarianhaminassa. Ainakin Juuso Hämäläisen pelaaminen on kysymysmerkki ja Petteri Forssell ei viime aikoina täysin vakuuttanut, minkä seurauksena miestä ei ole totuttuun tapaan nähty kokoonpanossa.

FC Inter Turku

@FCInterTurku
Treenien jälkeen rapsut toimistokoiralle ja sitten mietteet sunnuntain IFK Mariehamn -otteluun 💪🏽
🎙️Mikael Almén 🔥

Inter matkaa IFK Marienhamnin vieraaksi viikonloppuna, klo 18.30 alkava matsi katsottavissa Ruudussa 📺 ruutu.fi/veikkausliiga

#fcinterturku #veikkausliiga

Viime viikolla Inter taipui SJK:ta vastaan kotitappioon, jota edelsi kelvollinen tasapeli KuPSia vastaan. Heinäkuu on kuitenkin ollut turkulaisittain jokseenkin mollivoittoinen, sillä se on esimerkiksi hävinnyt Vepsulle kotona ja vieraissa yhteismaalein 5–0 sekä pelannut tasurin tyvipään Hakaa vastaan. Tähän saumaan vahvalla kotiedulla operoiva ja pirteästi viimeisimmissä matseissaan esiintynyt MIFK ei varmasti helpoin pala purtavaksi.

Betsimielessä kotijoukkue houkuttelee tässä matsissa. Inter ei ole pystynyt ulosmittamaan parasta joukkueestaan koko kaudella, mutta erityisen tukkoista on ollut hyökkäyspäässä. Tilanteenvaihdoissa vahvasti pelaava isäntä luottanee puolestaan aiemmin toimineeseen sapluunaan – voittoesitys Lahtea vastaan oli erinomainen eikä kuparisen rikkominen ole turkulaisille sen helpompi tehtävä. Tiketille isketään kovakertoiminen kotivoitto maltillisella panostuksella.

Nappaa 25€ ilmaisveto Veikkausliigaan!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi Veikkausliiga-viikonlopun matseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.