Veikkausliiga su 12.02. klo 18:00

IFK Mariehamn - KTP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Oho! Saarelaisilla menee puolustus uusiksi – KTP on yllätysvalmis!

Liigacupia on pelattu eteläisemmässä lohkossa todella epätasaisesti, sillä sunnuntaita KTP:tä isännöivä IFK Mariehamn pelaa jo neljännen ottelunsa. KTP:lle ottelu on toinen. Molemmat ovat tässä vaiheessa saalistaneet otteluistaan yhden pisteen – saarelaisilla on vielä maalitili avaamatta. Joukkueilla on pelien lisäksi tällä hetkellä kovat treeniviikot päällä, mutta pelaajauutisten rohkaisemana tähän matsiin tekee mieli ottaa kantaa.

IFK Mariehamn on turnauksen aloittaneen kiikarimatsin jälkeen kärsinyt tappiot sekä HJK:lle että FC Interille. Interiä vastaan olisi parempana päivänä voitu ottaa pisteitäkin, mutta silti MIFK jäi turkulaisia vastaan hieman aseettomaksi: Interin korkea prässi oli myrkkyä. Tähän matsiin saarelaiset joutuvat laittamaan puolustuksen uusiksi, sillä alakerrasta voi pahimmillaan puuttua neljäkin pelaajaa. Todennäköisesti Daniel Norrmén joutuu käyttämään luovuutta puolustuksen järjestämisessä.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

KTP lähti pre-seasoniin arvoituksena, eivätkä Ykkösen joukkueita vastaan pelatut harjoitusottelut vielä nostaneet odotuksia kovinkaan korkealle. Ensimmäinen kilpailullinen peli Liigacupissa Honkaa vastaan oli sen sijaan oikein hyvä. KTP aiheutti Hongalle turnauksen ensimmäisen takaiskumaalin, ja teki tapiolalaisten elämän paikoitellen hankalaksi. Jussi Leppälahti näyttää tehneen Kotkassa hyvää työtä.

Saarelaisten puolustus aiheuttaa sen verran säätöä, ettei kotijoukkuetta voi pitää suosikkina sunnuntain otteluun. Niinpä yli kolmen kertoimeen kurottava TonyBet otetaan ryöstöretken kohteeksi – kertoimella on ilmeinen pudotusvaara!