la 13.04. klo 17:00

IFK Mariehamn - KuPS

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Savosta jyrähti myrskyvaroitus, joka tuntuu saarella asti!

IFK Mariehamn jatkaa Veikkausliigaa toisellakin kotiottelulla – tällä kertaa saarelle saapuu KuPS. Molemmat voittivat viime viikonloppuna avausottelunsa: saarelaiset ottivat sarjanousija EIF:iä vastaan välttämättömän voiton. KuPS puolestaan näytti HJK:lle taivaan merkit Keskuskentällä. Liigacupin finaalissakin pelannut KuPS on siis heti kauden alusta pelin päällä hienosti, mikä lupaa kovaa tehtävää kotijoukkueelle.

Ilmaisvedot seuraavat toisiaan – lue vihjeen lopusta lisää!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Voitosta huolimatta saarelaisten ensimmäisen ottelun esitystä ei voi varauksetta suitsuttaa. Joukkue oli virheille altis, ja keskikenttä alkoi toimimaan oikeastaan vasta toisella jaksolla. Pelillisesti hitsautuminen ei ole vielä tapahtunut, sillä joukkue meni melko totaalisesti uusiksi täksi kaudeksi. Kauden mittaan IFK voi kyllä vielä yllätellä, kun pääkäskijä Bruno Romão saa palikat järjestykseen.

KuPS aiheutti Klubin kannattajille pahemman luokan järkytyksen pistämällä HJK:n täysin kuutamolle avauspelissä. Savolaiset näyttivät valmiimmalta ja nälkäisemmältä yhdistelmältä. Petteri Pennanen on yhä tällä tasolla pelatessaan elementissään, ja vaikka Kuopiosta on kuulunut puheita edustusjoukkueen säästöliekistä, on tämän kauden joukkue laadukas ja taatusti hyvin valmennettu. KuPSilla on nyt vieraskiertue, sillä kotikentällä menee pelialusta uusiksi.

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
Kuopiossa on aloitettu pelialustan vaihtotyöt.

Palloseura pelaakin neljä seuraavaa otteluaan vieraskentällä. Seuraavan kerran KuPS nähdään Väre Areenalla 10.5., kun vieraaksi saapuu kaimaseura Vaasasta.

veikkausliiga.com/uutiset/2024/0…

#Veikkausliiga #kannatapaikallista

Sen verran KuPS vakuutti, että vierasvoittoon tartutaan kiinni vaikka vähän matalammallakin kertoimella. IFK Mariehamn ei ole tällä hetkellä samalla tasolla, vaikka kotietu saarella hyvää luokkaa onkin. Kupsia lapulle ja ilmaisvedot riviin – XLBet tarjoaa!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto KuPS 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.