Veikkausliiga su 11.06. klo 18:30

Maarianhaminan IFK - SJK

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Voita 80€ ja saat kaupan päälle ison ilmaisvedon! Teurastaako SJK saarelaisvastustajan?

Maarianhaminan IFK jatkaa sarjan hännillä yhdessä VPS:n kanssa, kun pelattuja otteluita on kymmenisen kappaletta. SJK puolestaan hamuaa Ahvenanmaalla takaisin sarjakärkeen. Vieraiden tilanne on erinomainen, kun sillä on kaksi ottelua kilpakumppaneitaan KuPSia ja HJK:ta vähemmän pelattuna, mutta ainoastaan piste eroa kuopiolaisten miehittämään kärkisijaan.

Vihjeen lopussa on ohjeet, joilla saat 25€ ilmaisvedon hyödyntämällä tämän vihjeen.

SJK peittosi torstaina kotikamppailussaan nimenomaan VPS:n ja jatkoi pitkää pisteputkeaan. Vaikka seuraava ottelu tulee nopeasti ja se on nimenomaan haasteellinen Ahvenanmaan vierailu, on joukkueilla ollut alkukaudella käsittämättömän suuri pelillinen tasoero. MIFK on päästänyt vain parissa edellisessä ottelussaan peräti viisi maalia, mikä on aivan liikaa.

Isännillä ei ole kovin montaa maaliruiskua ja hyökkäyspelaamisessa riittää hierottavaa, mutta perinteisesti alakerrassa joukkue on menestynyt. Nyt näyttäisi kuitenkin laiva vuotavan vähän joka suunnasta – pystyykö esimerkiksi Grönavitt-konkari Albin Granlund ottamaan lisää johtajuutta alakerrassa ja auttamaan palikoiden kuntoon laittamisessa? Jäänee nähtäväksi, mutta pisteille ei alkukauden ykkösjoukkuetta vastaan ole maarianhaminalaisilla asiaa.

Pelivalinnaksi otteluun maistuu vierasvoitto vähintään kahdella maalilla (SJK -1,5). Seinäjokelaiset ovat olleet omassa päässä sarjan vahvin joukkue eli täysi vastakohta isännille – kymmenessä matsissa vieraiden verkkoon on tehty vain kolme osumaa.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Tasoitus – SJK -1,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – SJK -1,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 80€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.