Kakkonen ti 12.07. klo 18:30

Ilves/2 - HJS

HJS parantanut roimasti – suosikki myös Kaupissa!

Tiistain ainoa Kakkosen ottelu pelataan Kaupin tekonurmella, jossa Ilveksen kakkosjoukkue ottaa mittaa HJS:stä. Ilves on tällä hetkellä sarjataulukossa toiseksi viimeisenä – tosin rästipelejä muihin joukkueisiin on yhdestä kahteen kappaletta. Vaikean alkukauden vetänyt HJS on parantanut menoaan viime viikkoina, ja löytyy tällä hetkellä lohkon tasaisesta keskikastista.

Kakkos-Ipalla on viime viikoilta pari hyvääkin tulosta: joukkue murskasi sarjan heittopussi KaaPon, ja voitti isolla mölyllä kauteen lähteneen SalPan. Muuten on ollutkin vaikeaa, ja sarjasopimuksen uusiminen ei ole joukkueelle mitenkään pikkujuttu. Tulevina viikkoina joukkue kohtaa monta joukkuetta, joilta pisteitä nipistämällä sarjasijoitus voisi kohentua paljonkin. Helppoja vastuksia ei lohkossa vain ole luvassa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

HJS on Ilveksen kakkoselle tuttu joukkue – joskaan porukat eivät ole vielä tällä kaudella kohdanneet. HJS on lohkon kovakuntoisin joukkue, ja se on ottanut viime viikkoina kovia päänahkoja. Jos jotain motkotettavaa etsimällä etsii, niin hämeenlinnalaisten puolustuspeli voisi olla tarkempaa – nyt nollapelejä ei olla juuri onnistuttu pelaamaan.

HJS on pelissä pikkusuosikki, ja hämeenlinnalaisia tipsataan hakemaan pisteet Kaupista. Ipan reservit eivät ole mitenkään kehno porukka, mutta tässä tapauksessa joukkueiden trendit puoltavat vierasvoittoa. Samalla kun lätkäisee HJS:lle betsiä, voi avata tilin Sportazalle ja ottaa tarjouksen taskuun!

 


MrGreen antaa kympillä kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa