Kakkonen su 07.08. klo 19:00

Ilves/2 - Ilves-Kissat

Tampereen paikallisessa maaleja luvassa!

Ilveksen kakkosjoukkue on Kakkosen B-lohkossa vaikeuksissa, vaikka viikolla onnistui täydet pisteet niistämäänkin. Tasokkaassa lohkossa joukkue on toiseksi viimeisenä, ja pisteet olisivat nyt enemmän kuin tarpeen. Ennen kauden alkua Ilves-Kissat vaikutti sangen vähäveriseltä porukalta, mutta onnistuneet täsmävahvistukset ovat siivittäneet joukkueen lohkon kärkipäähän. Jopa Ykköseen noususta on puhuttu, mikä kuulostaa jo hurjalta spekulaatiolta. Paikallispelissä ei ole kotietua, sillä molemmat joukkueet pelaavat ottelunsa Kaupissa.

Ilves/2 pelasi muutaman p√§iv√§n sis√§√§n kahdesti EPS:√§√§ vastaan. Vieraissa tuli selke√§sti kuonoon, ja kotonakin tamperelaiset olivat avausjaksolla purjeessa. Toisella jaksolla Ilves sai k√§√§nnetty√§ pelin nimiins√§ kovan ty√∂n kautta ‚Äď pr√§ssi puri oikeassa paikassa, ja t√§rke√§t pisteet j√§iv√§t Tampereelle. Otteet kuitenkin ailahtelevat ja keltavihreiden alakerralle sattuu v√§lill√§ ik√§vi√§ haksahduksia.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Ilves-Kissat puolusti Honkaa vastaan hyvin, ja piti nollat ‚Äď mik√§ on t√§m√§n kauden mittakaavassa hyv√§ suoritus. Kissojen matsit ovat olleet todella viihdytt√§vi√§, sill√§ tulivoimaa joukkueella on, mutta puolustus ei aina ole ollut samalla tasolla. T√§h√§n otteluun lis√§ksi maalivahtiosastolla sek√§ keskikent√§n pohjalla on hieman loukkaantumishuolia, joten aivan parhaassa tilanteessa ei Ilves-Kissat matsiin p√§√§se.

Tältä pohjalta otetaan overia pönttöön, vaikka totals-raja onkin korkea. Maaliodottamaa on kuitenkin sen verran, että betsikynnys ylittyy. Molemmille joukkueille on tehty keskimäärin lähes kaksi maalia per ottelu. Topit tähän matsiin löytyvät Pinnaclelta, joka on itsestäänselvyys joka pojan ja tytön betsisalkussa.

10 euroa pelirahaa