Kakkonen su 05.06. klo 18:30

Ilves/2 - MuSa

Liian korkeaa totals-linjaa vastaan!

Kakkosen nosto otetaan sunnuntaiksi B-lohkosta, jossa Ilveksen reservit ottavat mittaa Musan Salamasta Kaupin tekonurmella. Kakkos-Ipa on ajautunut sarjassa neljän ottelun tappioputkeen, ja samalla on valuttu putoamisviivan alle. Ottelun vähemmän pelannut MuSa on kolme pistettä edellä, ja rakentaa omaa juttuaan johdonmukaisesti.

Ilveksen suurin ongelma alkukauden peleissä on ollut hasardiherkkä alakerta. Pisteitä voisi hyvinkin olla enemmän, jos peräpää pitäisi edes vähän paremmin. Väläyksiä luokasta nähtiin, kun kakkosjoukkue pisti edustus-Ilveksen laulukuoroon Suomen Cupissa. Tämä suonenveto ei paljoa auta sarjapeleissä. Edustuksen pelaajia on näkynyt kakkosen peleissä melko kitsaasti.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISĂ„Ă„

MuSa on kärsinyt kauden molemmat tappiot tamperelaisjoukkueille, joten nyt olisi aika voittaakin Tampereella. Edellisessä ottelussa porilaiset jyräsivät heikon KaaPon, vaikka kaarinalaiset menivätkin alussa johtoon. Viime kaudella Ykköstä pelannut MuSa on tähän sarjaan peruslaadukas pumppu, jolla on tulivoimaa ratkaista pelejä edukseen.

Molempien joukkueiden peleissä on tehty paljon maaleja, mutta aivan näin overijengeistä ei ole kyse. Linja on tilastojen perusteella laitettu korkeaksi, ja sitä voi lähteä haastamaan. Korkeintaan kolme maalia on todennäköisempi skenaario kuin pidäkkeetön maalijuhla.

10 euroa pelirahaa