to 25.04. klo 19:00

Ilves/2 - VJS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pallonhallinta vastaan fyysisyys – kummalla viedään voitto?

Ilveksen edustusjoukkueen taival Veikkausliigassa on lähtenyt nikotellen liikkeelle. Kovin helppoa ei ole myöskään Ipan kakkosjoukkueella, joka pelaa Kakkosen B-lohkossa. Torstaina Tammelaan saapuu vieraaksi VJS Vantaalta. Molemmilla on kolmesta ottelusta yksi voitto ja kolme pistettä. Suomen Cupissa molemmat menivät viime viikolla seuraavalle kierrokselle.

Ilves/2 lähestyy peliä pallonhallinnan kautta. Joukkue tykkää pitää palloa, ja välillä pallon siirtelyssä näyttäisi jopa päämäärä unohtuvan. Nuoret pelaajat ottavat osumaa kaksinkamppailuissa jykevärakenteisia ja varttuneempia pelaajia vastaan. Taitoa joukkueessa on, mutta saadaanko se kanavoitua hyödyllisesti? Heikosti pelannutta Ilves-Kissoja vastaan voitto tuli lopulta selvästi, mutta TPV:tä vastaan kohtalona oli niukka tappio. Viimeksi Tampere Unitedia vastaan tuloksena oli tyly selkäsauna.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

VJS oli avausmatsissa hieman neuvoton Unitedia vastaan. Interin kakkosjoukkuetta vastaan taistelu oli hyvää, mutta puolustuksen virheet veivät mahdollisuuden voittoon. Kauden tähän asti paras suoritus nähtiin Honkaa vastaan, ja vantaalaisten voittotili aukesi viimein. VJS on isäntäjoukkuetta fyysisempi, ja siinä varmasti piilee vieraiden oljenkorsi tässä ottelussa menestymisen suhteen.

Pientä betsiä otetaan kotivoitolle. Ilves ei ollut Tamua vastaan niin huono kuin lukemat kertovat. Skarpattavaa kyllä on, ja VJS on tähän saumaan ihan sopiva vastus. Vieraat ovat edelleen hasardeille alttiita, ja siksi kotivoitto kiinnostaa tässä ottelussa.

Eksklusiivinen ilmaisveto ja pelikassan tuplaus!

Novibet on uusi tuttu joka tarjoilee Uhmapelaajille eksklusiivista bonusta heti kärkeen. Varsin kelvollisella kierrätysvaatimuksella varustettu depobonari saa kaverikseen 20€ ilmaisvedon meidän kauttamme!

Toimi näin:

1. Siirry Novibetille TĂ„STĂ„!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-100€, saat 40-200€ pelirahaa + 20€ ilmaisvedon
3. Lyö veto Ilves/2 haluamallasi panoksella
4. Bonuksella on 5x kierrätysvaatimus min. 1.50 kertoimella

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.