Liiga la 18.03. klo 17:00

Ilves - Ässät

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kivikova Ilves ja hekuman huipulla paistatteleva Ă„ssät – aivan järjetön lataus luvassa lauantaina!

Puolivälierissä kohtaavat tämän viikon turkkiaan sukinut Ilves, ja vaivalla itsensä jatkoon säälikierrokselta taistellut Ässät. Pelituntuma ja Ässien huikea fiilis voi varsinkin sarjan alussa sataa Padan laariin, mutta Ilves on silti kova ja äärimmäisen vaikea vastus varsinkin kotonaan. Joka tapauksessa täysiä mökkejä on odotettavissa sekä Tampereelle että Poriin. Tosipelit ovat täällä.

Ilveksen nykyliito jääkiekkoseurana on komeaa katseltavaa. Muutama vuosi sitten konkurssin partaalla ollut Ipa kuuluu tällä hetkellä Liigan suuriin tekijöihin, ja yleisömäärässä se on koko sarjan selkeä ykkönen. Uuden areenan tuoma vetovoima on kiistatonta. Ja samalla Antti Pennasen valmentama Ilves pelaa hienoa kiekkoa – ja Petri Kontiolan viimeisen kevään ympärillä loistava sädekehä kirkastuu koko ajan. Kivulias valmentajanvaihto loppuvuodesta on vain kaukainen muisto.

RULLA KUUMAKSI! 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

Ässät tulee otteluun ehkä väsyneempänä, mutta muuten täydellisellä aallonharjalla. Nousu kotiareenalla voittoon TPS:stä oli hekumallinen, ja Isomäen kattila kiehui kovaa – joidenkin Tepsi-kannattajien osalta jopa yli. Ässien voittomaalin tykitti kukapas muu kuin ikoninen Jesse Joensuu. Yleisön mylvintä taitaa vielä perjantaina tätä ennakkoa kirjoittaessa kaikua Isomäen käytävillä. Pata tulee laittamaan Ilvestä vastaan aivan varmasti 100% likoon, mutta mihin se oikeasti riittää?

Liiga

@smliiga
Tältä se tuntuu! 💪

#Liiga #Ässät

Liiga

@smliiga
🚨 Kuka muu muka?! 💥 Kapteeni Jesse Joensuu ohjaa @PorinAssat illan voittomaalin ja Isomäki räjähtää. 🔥

📺: @CMoreSportFi | #Liiga #Ässät

Oulussa nähtiin, että henki voi voittaa materian. Ilveksen tapauksessa kunnossa taitavat olla molemmat osapuolet. Avausottelun isännät ovat kiistatta vahvempi yhdistelmä. Pata tulee varmasti ainakin alussa kuitenkin kovaa. Totals-raja on ottelussa kovin alhaalla, ja siihen on tartuttava. Tokihan Ässät on ollut viime ajat vähämaalinen, mutta ei tämä tule varmasti olemaan mitään väijymistä. Siksi vähintään viiden maalin syntymistä on pakko yrittää lauantaiksi.