ti 27.02. klo 18:30

Ilves - Ässät

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sunnuntaina Ässillä petti tärkeä osa-alue, jonka on syytä olla Areenalla kunnossa!

Ilveksellä ja Ässillä on molemmilla omat taistonsa runkosarjan loppupuolella: Ipa kisaa runkosarjan voitosta paikallisvastus Tapparan kanssa, kun taas Ässillä on omat play offit jo päällä. Pisteitä nimittäin tarvitaan kipeästi, jottei pahin toteudu, ja sarjakausi lopu suoraan runkosarjaan. Kotona ajoittain onnahdellut Ilves tuleekin saamaan motivoituneen sekä vihaisen patalauman.

Naputtele nopeampi ilmaisveto – lue lisää vihjeen lopusta!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Ilves pelasi viime viikolla ainoastaan yhden ottelun, jossa umpisurkealla kokoonpanolla liikenteessä ollut SaiPa kaatui rutiiniesityksellä numeroin 5-2. Ilveksen Samu Bau joutui kurinpidon tarkastukseen kolmannen erän taklauksestaan Niklas Appelgreniä kohtaan, mutta nelosketjun jyrälle ei määrätty pelikieltoa. Ilveksen puolustuskalusto on varmaankin Liigan nimekkäin, mutta onko se varmin – se onkin toinen juttu.

Ässät pelasi sunnuntaina tuiki tärkeän ottelun TPS:ää vastaan, ja hävisi osaltaan hermokontrollin pettämiseen. Joukkue hölmöili tärkeissä paikoissa, ja kaiken ”kruunasi” Eemil Erholtzin täysin tarpeeton polvitaklaus, joka päätti Petrus Palmun ottelun ikävän näköisesti. Tämä tekonen on Liigan kurinpidon käsittelyssä. Paineet siis kasautuvat tiistain otteluun entistä kovemmin, mutta tällä kertaa hermokontrollin on pakko pitää paremmin.

Liiga

@smliiga
Tilannehuone on tarkastanut sunnuntain #Ässät–#HCTPS-ottelusta tilanteen ajassa 30.42, jossa Ässien Eemil Erholtz taklaa TPS:n Petrus Palmua. Tilanteesta tuomittiin Erholtzille 5+PR polvitaklauksesta.

➡️ Tilanne etenee #Liiga'n kurinpitodelegaation käsittelyyn

Tähän otteluun kelpaa vedoksi runsasmaalisuus. Ilves ei ole alakerraltaan täysin kliininen, mutta tulivoimaa sillä on yllin kyllin. Ässätkään ei voi lähteä tässä tilanteessa peruuttelemaan. Tässä ottelussa maaliodottama on hieman kohollaan, ja perusbetsiä laitetaan sisään.

Nopeampi tarjoaa Uhmapelaajille kierrätysvapaan 10€ ilmaisvedon ilman pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10€ panoksella ja saat 10€ ilmaisvedon:

1. Siirry TĂ„STĂ„ Nopeammalle
2. Avaa pelitili ja talleta vähintään 10€
3. Aseta veto Yli 5.5 maalia 10€ panoksella.
4. Kun veto on ratkennut saat 10€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.