Liiga ke 04.01. klo 18:30

Ilves - Ässät

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Ilves on Liigan viihdyttävin joukkue – ja vedonlyöjän lypsylehmä

Ilves aloittaa vuoden 2023 kotiottelulla Ässiä vastaan. Tupsukorvat ovat olleet tähän mennessä koko sarjan viihdyttävin joukkue, ja Ässien peleissäkin on riittänyt vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Odotammekin matsista melkoista maalijuhlaa.

Ilves on Liigan paras joukkue, mitä tulee maalintekoon. Tamperelaiset ovat tehneet selvästi eniten maaleja koko sarjassa, 100 kappaletta 30 ottelussa. Tilastokakkonen Lukko on vertailun vuoksi iskenyt 87 maalia 32 otteluun. Ilves on kuuma, ja korkeilla maalimäärillä onkin tehnyt tällä kaudella sievoisen summan rahaa joukkueen matseissa. Mainitsemisen arvoinen on myös Ilveksen ylivoima, joka on Liigan paras onnistumisprosentilla 32,32.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Ässien peleissä maaliverkot ovat tyypillisesti heiluneet. Viimeisten kolmen viikon aikana porilaiset ovat pelanneet neljä ottelua. Niistä yhdessä on tehty viisi maalia, kahdessa seitsemän ja yhdessä yhdeksän. Koko kauden erikoisemmasta Ässien vastasi edellisessä ottelussa maalivahti Niklas Rubin.

Liiga

@smliiga
🚨 Hupsista keikkaa! 😅 Kiekko karkaa Ässien siirretyn rangaistuksen aikana TPS:n tyhjänä ammottavaan maaliin. 🥅

Maali merkitään lopulta @PorinAssat-maalivahti Niklas Rubinille, josta tulee seurahistorian 1. maalintekijänä onnistunut maalivahti. 👏

📺: @CMoreSportFi

#Liiga

Ilveksen pelit ovat loppuvuoden aikana tuoneet tasaista tuottoa. Joukkue hakkaa kovia maalimääriä etenkin häntäpään joukkueita vastaan. Pelivalintamme on, että ottelussa syntyy yli 5,5 maalia. Veto osuu, jos peli päättyy esimerkiksi 4-2, 5-1 tai 7-4 lukemiin. Jos vedonlyöjä haluaa oikein iskeä kivekset pöydälle, niin yli 6,5 maalimäärä on myös houkutteleva vaihtoehto.