to 21.12. klo 18:30

Ilves - Ässät

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Maalinteko sakkaa! Jatkuuko Ässien odotettu konttaus, kun vastassa on tulivoimaisempi ja maaliahneempi Ilves?

Ässät on surkeassa vireessä. Joukkueen orastava ylisuorittaminen hyökkäyspäässä loppui kuin seinään ja nyt on tullut lunta tupaan jo viidesti peräkkäin. Patapaidat on viimeistellyt tällä otannalla ainoastaan viisi maalia ja jäänyt peräti kahdesti kokonaan nollille. Tulivoimainen Ilves kotikaukalossa näyttää takuulla vieraiden vinkkelistä melkoiselta vuorelta kiivettäväksi.

*Lunasta jopa 50€ arvoinen ja kierrätysvapaa ilmaisveto! Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Ilves on loistava ylivoimajoukkue (27,52%) ja pystyy siten kääntämään kliseiseltä kalskahtavia, mutta jatkuvasti Liigassa eteen tulevia ”maalin pelejä” voitoikseen. Toisaalta Ässät on viime aikoina nimenomaan sakannut tällä osa-alueella. Syitä voi hakea esimerkiksi heikosta ylivoimapelaamisesta (17,58%) tai keskikastin alivoimasta (79,01). Suurin syy on kuitenkin yksinkertaisuudessaan maalintekopelaaminen.

Liiga

@smliiga
📊 Kuntopuntarin kärki ennen viimeisiä otteluita ennen joulua. 💪

➡️ Huomenna viikko käyntiin täydellä kierroksella!

#Liiga

Kun oli pelattu 15 ottelua, moni näki Ässien tulokset jopa yllättävinä suhteessa ennakkoasetelmiin. Sitä ne toki myös olivat, mutta erityisen yllättäviä ne olivat suhteessa ryhmän hyökkäyspään esityksiin. Nyt vahva nojaaminen taktiseen ja puolustavaan pelitapaan alkaa näkyä myös tuloksissa, kun maaleja ei enää synny jokaisesta hyökkäyspään tilanteesta. Ässiä vähemmän maaleja ovat viimeistelleet ainoastaan HPK ja SaiPa.

Olisi järjetön yllätys, jos Ässät onnistuisi Nokia Arenalla pitämään 39 maalia enemmän tällä kaudella takoneen ja tulivoimaisen Ilveksen kurissa. Vierailija saa Will Graberin takaisin pelikiellosta, mutta tärkeässä roolissa alkukaudella nähty Jan-Mikael Järvinen on luultavasti edelleen telakalla ja Lenni Hämeenaho Nuorten Leijonien matkassa.

Ilvekseen poissaolot eivät iske samalla tavalla kuin Ässiin. Ainoastaan Les Lancaster on vakiokokoonpanon pelaajista ollut loukkaantumisen takia sivussa ja Jani Nyman puuttuu niin ikään maajoukkuetehtävien vuoksi. Pelivalinnaksi tintataan reilulla panostuksella kotivoittoa vähintään kahdella maalilla (Ilves -1,5). Tupsukorvat nuijivat tehottoman vierailijan kumoon!

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Tasoitus – Ilves -1,5 kertoimella 2,05.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.