ke 22.03. klo 18:30

Ilves - Ässät

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Käynnistyykö Ilveksen täryjyrä huolella? Täysin perusteltua painaa maksimeilla!

Ässät pystyi luomaan kotiyleisönsä edessä hienon illuusion menestysmahdollisuuksistaan tässä sarjassa. Tosiasiassa Ilves ottaa neljännesvälieräparin ylivoimaiseen komentoonsa otteluiden edetessä – todennäköisesti heti seuraavasta matsista alkaen. Kun katsotaan taaksepäin, muistetaan tamperelaisten dominanssi ensimmäisessä kotiottelussa ja samaa tai vähän enemmän lienee jatkossa tarjolla.

Tietysti Ässille pitää antaa, mikä sille kuuluu. Vaikka puolivälieräsarjassa tie nousee pystyyn, on joukkue pelannut odotuksiin nähden hyvän kauden ja noussut kriisiseurasta pudotuspelijoukkueeksi jopa odotukset ylittäen. Ilves oli vahva myös vierasväännössään, mutta patapaitojen viimeistely oli ratkaisevan verran parempaa. Tupsukorvilla ei kuitenkaan ole mitään syytä huoleen, sillä mikään ei puolla Ässien tahdin säilymistä.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Tampereen Ilves

@ilveshockey
Odotan vain, että pääsen huomenna @Osasto41 johtamana huutamaan "KUKA VOITTAA?"

— IL-VES! 💚

🏒 Ke 22.3. Kolmas neljännesfinaali
🎟 Liput: ilves.lippu.fi

#Ilves #Liiga

Marek Langhamer on Liiga-kauden toistaiseksi paras maalivahti. Kenties Ässien Nicklas Rubin tulee hyvänä kakkosena, mutta esimerkiksi Ilveksen avauskamppailussa järjestelemässä Nokia Arenan pommituksessa ruotsalaisvahti oli täysin voimaton. On mahdotonta uskoa, että ottelusta toiseen tontteja neljän tai viiden – joskus jopa kuuden – maalin tekemiseen luova isäntä kompastuisi toistamiseen.

Vaikka runkosarjavoitto meni runkosarjan loppumetreillä sivusuun, on Ilves tällä erää ylivoimaisesti paikallisvihollisensa Tapparan varteenotettavin haastaja mestaruustaistelussa. Ässät-sarja haiskahtaa kääntyvän selvääkin selvemmin isäntien suuntaan hyvin pian ja toistaiseksi kelvollisia tasoituskertoimia on tarjolla. On täysin perusteltua painaa maksimeilla kotivoittoa vähintään kahdella maalilla (Tasoitus – Ilves -1,5).

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Tasoitus – Ilves -1,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Ilves -1,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 47,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.