CHL ti 10.10. klo 18:30

Ilves - Färjestad

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Areenalla ei olla veren maku suussa – ovatko maalit alennusmyynnissä?

Ilves aloitti syyskuussa CHL:n niin hyvällä jalalla, että jatkopaikka oli jo selviö neljän alkusarjan ottelun jälkeen. Niinpä tiistaisessa kotiottelussa mielenkiintoisinta on nähdä tasonmittaus, sillä vastaan tulee yksi turnauksen suurimpia voittajasuosikkeja, Färjestad. Vallitsevassa tilanteessa joukkueiden mahdolliset lepuutukset voivat heitellä voimasuhteita, joten tämän matsin kanssa täytyy olla valppaana.

Jopa 50€ ilmaisveto? Katso tarkemmin vihjeen lopusta!

Kotoisessa liigassa Ilves liitelee neljän ottelun voittoputkessa. Homma tuntuu sujuvan hyvin, vaikka Oulusta olisi pahimmillaan voitu palata tyhjin käsin – Kärpät nimittäin pelasi tappiosta huolimatta todella hyvin. Liigassa Ilveksen tehomiehet ovat olleet Oula Palve sekä Petr Kodytek, joista jälkimmäisen maalivainua on saatu ihailla säännöllisesti. Hiljattain sainattu ruotsalaishyökkääjä Robin Alvarez debytoi mitä luultavimmin tiistain ottelussa.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
CHL:n runkosarjan viimeinen kotiottelu pelataan tiistaina Nokia Arenalla, kun vieraaksi saapuu 10-kertainen Ruotsin mestari @farjestad_bk!

🎟️ Osta liput: ilves.lippu.fi
🎙️ Kuuntele: ilves.com/plus
đź“ş Katso: @viaplayurheilu

#Ilves #Liiga

Färjestad on aloittanut sekä CHL:n että SHL:n mainiosti, ja kyseessä on todella kovatasoinen porukka. SHL:ää vakuuttavasti johtava joukkue on hyvin ruotsalaispitoinen, mutta Jypistäkin tuttu tshekki David Tomasek on ollut hienolla pelipäällä. Marcus Nilsson ja Linus Johansson kuuluvat tämän kauden tasonnostajiin, ja heistä on varmaankin riesaa Ipan alakerralle. Jos vieraat laittavat maalille Carl Lindbomin, haaste on kova, sillä Vegas-laina on ollut viime ajat aivan maagisessa iskussa.

Panosta ei ole aivan hirveästi, joten tässä ottelussa ei välttämättä olla aivan veren maku suussa. Maaliodottamaan tällä on pikemminkin nostava kuin laskeva vaikutus, ja vähintään viittä varsinaisen peliajan maalia voisi odotella syntyväksi. Kerroin on tähän riittävä, joten perusbetsiä sisään. Katso ComeOnin kärkitarjous ja ota ilmaisveto taskuusi!

Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10-50€ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry TĂ„STĂ„ ComeOnille
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin
3. Pelaa 10-50€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa Yli 4.5 maalia kertoimella 1,71.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.