Veikkausliiga la 18.06. klo 17:00

Ilves - FC Lahti

Sataa sataa ropisee! Tuleeko veden lisäksi myös läjäpäin maaleja?

Ilves on harjoitellut maajoukkuetauolla todella repaleisella miehistöllä, kun todella merkittävä osa pelaajista on ollut edustustehtävissä. Toisaalta tässä on kaksiteräinen miekka, sillä tällä voi olla positiivinenkin vaikutus joukkueen pelituntumaan. FC Lahti on ollut yksi kehnommista joukkueista, eikä alkukausi Veikkausliigassa ole varmasti vastannut odotuksia.

Vieraille tauko ei ole voinut tehdä ainakaan huonoa, kun miettii joukkueen kehnoimpia esityksiä ennen taukoa. Toki tasapeli Hakaa vastaan edellisellä kierroksella vieraskentällä oli kiva juttu lahtelaisittain, mutta kolmanneksi viimeinen sarjasija yhdeksällä pisteellä ei varmasti tyydytä. Otteluita joukkueella on pelattuna jo kymmenen, eli yksi enemmän kuin kirittäjillä. Joukkue palasi tositoimiin Suomen Cupin merkeissä jo tiistaina, kun se kaatoi kotonaan Kakkosessa pelaavan Atlantiksen 4–2-numeroin.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Ilves matkasi tauolle parilla tasapelillä, joista viimeisin tuli Interiä vastaan Turussa lukemin 2–2. Joukkueen molemmat maalit iski alle 21-vuotiaiden EM-kisajoukkueessa ottelutauolla edustanut Kai Meriluoto, joka on Veikkausliigan maalipörssin jaetussa kärjessä kuudella osumallaan yhdessä KuPSin Tim Väyrysen kanssa. Ilves on pelannut varsin pirteää ja hyökkäysvetoista futista alkukaudella ja Toni Kallion miehistön nuoruus on näkynyt otteissa lähinnä positiivisessa mielessä. Tupsukorvat on tuonut sarjaan totutun raikkaan tuulahduksen.

Pienen kysymysmerkin nostaa valmistautuminen tulevaan kamppailuun. Kallio arvioi ennen matsia joukkueen kotisivuilla, että maajoukkue-edustusten ja muiden poissaolojen jälkeen joukkueella oli tauolla harjoitusvahvuudessa noin 12–13 pelaajaa. Toki maajoukkuetehtävät ovat tarkoittaneet myös sitä, että tärkeät pelaajat ovat pystyneet pitämään tuntumaansa hyvin yllä – edustustehtävissä eri ikäluokissa oli tauolla peräti kuusi pelaajaa.

Lahtelaisvieraita voi tilastollisesti pitää todella kehnona vastustajana, mutta tauko tuo tässäkin matsissa oman mausteensa mukaan. Tämä ottelupari haisee ainakin ennakkoon melko vahvasti maalintekokilpailulta, eikä jarrua ainakaan isäntien leirissä varmasti paineta. Ratinassa lienee melko viihdyttävää ja nopeatempoista fudista tarjolla – isännille etua riittää myös siinä mielessä, että se pääsee takaisin huililta tutulla alustalla. Lauantaille on luvattu reipasta sadetta, joten jää nähtäväksi millaista yhdistelmää tässä yhteydessä tarkoittavat pitkä pelaamattomuus sekä liukas nurmikenttä.

Pelivalinnaksi parhaiten maistuu yli 2,5 maalia kohde, jolle saadaan myös maistuva kerroin. Avaa tästä pelitili Sportazalle ja iske betsi sisään! Kannattaa tsekata myös tämän uuden vedonvälittäjän kampanjat, joita on mukava määrä. Kohdetarjonta jopa Suomi-futikseen on erinomaisella tasolla ja kertoimet kilpailukykyisiä.

10 euroa pelirahaa