Liiga to 20.04. klo 18:30

Ilves - HIFK

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ilves ja HIFK pääsee vihdoin päättämään kauden – vieläkö pronssiottelu sytyttää?

Torstaina päätetään Ilveksen ja HIFK:n kausi pronssiottelun muodossa. Ottelun merkityksestä ja tarpeellisuudesta keskustellaan jatkuvasti ja vaikea tästä on mitään spektaakkelia odottaa. Nyt lisäksi alla on vielä viikon tauko, joten sen sijaan että pettymyksen jälkeen haluttaisiin hakea pientä piristystä, aletaan nyt olla jo siinä vaiheessa, että pelaillaan matsi vain alta pois ja lähdetään valmistautumaan kohti seuraavaa kautta.

HIFK kohtasi välierissä Tapparan ja lopulta Tappara marssi jatkoon vakuuttavasti otteluvoitoin 4-1. Ei HIFK:ta voi kuitenkaan pahemmin moittia, sillä vain ensimmäinen Tampereella pelattu ottelu oli erittäin heikko, mutta muutoin se haastoi mestarisuosikkia hyvin. Ilves puolestaan jäi kakkoseksi Pelicansia vastaan. Ottelusarja oli tasainen, mutta Ilves ei löytänyt runkosarjasta tuttua tehokkuutta maalipaikoissa. Maaliodottamaa kertyi enemmän kuin tarpeeksi, mutta Pelicansin maalilla Patrik Bartosak oli vakuuttava.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Kysymysmerkkejä on vielä sen yllä ketä ylipäätänsä joukkueet pystyy ja haluaa laittaa askiin. Pudotuspelien aikana varsinkin HIFK:lla on ollut jonkin verran poissaoloja ja Ilveksellä esimerkiksi ykkösvahti Marek Langhamer oli muutaman matsin sivussa, joten tähän taistoon kuntoutumisen kannalta turhia riskejä tuskin halutaan ottaa.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
Kauden viimeinen treenipäivä. #HIFK #Liiga

Peli-ideaksi lähdetään hakemaan yli 4,5 maalia varsinaiselle peliajalle, mutta panoksen kanssa pidetään kuitenkin maltti mukana. Vaikka voittoa molemmat varmasti lähtee hakemaan, on suurin kiima varmasti poissa ja mahdollista avointen ovien päivää ei kannata sulkea pois. Kyseessä ei muutenkaan ole mikään nyhjäämiseen erikoistunut parivaljakko ja varsinkin Ilveksen hurja tulivoima ja ennen kaikkea vahva ylivoima pitää huolen ettei vierailla tule olemaan helppoa iltaa omalla alueella.