Liiga pe 29.09. klo 18:30

Ilves - HIFK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ilveksen onni ei kauaa kestä – jatkaako HIFK voittoputkea väsyneen kotijoukkueen kustannuksella?

Liigassa karkelot jatkuu perjantaina, kun torstain Tampereen paikallisen jälkilämmöillä Ilves pääsee isännöimään HIFK:ta. Kotiedun lisäksi kovinkaan montaa Ilvestä puoltavaa asiaa tähän matsiin on vaikea löytää. Rasituksen ja vaisujen esitysten lisäksi kiivaan paikalliskamppailun jälkeen täyttä latausta voi olla vaikea saada. Ottelu on Ilvekselle myös kolmas neljään päivään, joten varsin merkittävästä lepoedusta on kyse.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi ilmaisvedot taskuun!

Ilves otti torstaina ison askeleen oikeaan suuntaan kaatamalla Tapparan peliesitykseen peilaten täysin ansaitusti lukemin 5-3. Paikalliskamppailu selvästikin sytytti Ilvestä normaalia enemmän, sillä alun pelillisesti heikkojen suoritusten jälkeen se pystyi tarjoamaan Tapparalle erittäin hyvän vastuksen. Tapparaa vastaan Jakub Malek oli torjuntavuorossa, joten todennäköisesti tähän matsiin Jonas Gunnarsson luistelee tolppien väliin.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
TAMPERE ON KELTAVIHREÄ 💛💚

ILVES KAATAA TAPPARAN NOKIA ARENALLA! 🔥

#Ilves #Liiga

HIFK:n kausi on lähtenyt kelvollisesti liikkeelle, vaikka ei myöskään sen koneistosta ole vielä aivan kaikkea saatu irti. Viidestä matsista neljä voittoa toki on hyvä suoritus, mutta esimerkiksi maaliodottamien valossa mistään pelkästä dominoinnista ei ole ollut kyse. Kova materiaali on kuitenkin saanut maalin ottelut käännettyä hyvällä prosentilla HIFK:n eduksi. HIFK:lla on ollut hieman huolia kokoonpanorintamalla, kun sivussa Jukureita vastaan olivat muun muassa Eetu Koivistoinen, Tony Sund ja Kasper Kotkansalo.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
Huomenta!

🫸Petteri Lindbohm 48 maalin tahdissa🫷

#HIFK #Liiga

Voitto Tapparasta oli iso onnistuminen Ilvekselle – sitä ei käy kiistäminen. Yksi ottelu tuskin kuitenkaan täysin kelkkaa kääntää ja rasituksesta on myös tehtävä selvät miinustukset isännille. Näistä lähtökohdista HIFK:n suoralle voitolle tarjottuja 2,46 kertoimia otetaan maltillisesti lapulle – alta näet ohjeet joiden avulla saat betsistä kaiken irti!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – HIFK” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.