Liiga ke 15.02. klo 18:30

Ilves - HIFK

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Ilves pulassa kurinalaista HIFK:ta vastaan? Betsaa underia ja ota 25€ ilmaisveto kaupan päälle!

Ilves on päässyt hiljattain mukavaan vireeseen – toki nyt edessä on astetta tiukempi testi. Ottelu on molemmille joukkueille tärkeä, mutta HIFK:lle sitäkin suurempi. Joukkue tähyää kevätkaudella tuottamansa vahvan nousun jälkeen suorille puolivälieräpaikoille. Tällä hetkellä stadilaisilla on kuudennella sijalla majailevaan Kärppiin kuusi pistettä eroa, mutta ottelu vähemmän pelattuna.

Kolmen ottelun voittoputkessa matkaava Ilves on kova testi HIFK:lle, mutta tähtirinnoilla on viime aikoina kulkenut mukavasti – myös reissussa. Tietysti oli odotettavissa, että Ville Peltosen miehistön karmean huonot vierastilastot jollain aikavälillä paranevat, mutta nyt kohennus on ollut yhtä hurja kuin joukkueen nousu sarjan tyvipäästä taisteluun suorista puolivälieräpaikoista.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Kuudessa viimeisimmässä reissupelissään HIFK:lle on kertynyt peräti viisi voittoa, joista neljä varsinaisella peliajalla. Joukkueen käsittämättömät 16 ottelua kestänyt pisteputki katkesi viime perjantaina, kun KalPa onnistui raapimaan kotonaan 3–2-voiton helsinkiläisten kustannuksella, mutta päätä ei ole syytä painaa pensaaseen. Hiljattain esimerkiksi Kärpät, Lukon ja Tapparan kaatanut ryhmä operoi tällä hetkellä korkealla itseluottamuksella.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
Huomenna Tampereelle.

#HIFK #Liiga

Ilves on ottanut viime aikoina lohdullisia voittoja neljän matsin tappioputkensa jälkeen. Esimerkiksi Sportia vastaan maanantaina Antti Pennasen miehistö onnistui latomaan harvinaiset viisi maalia, mutta tyhjennysmyyntijoukkueet eivät tietenkään ole mikään mittari ja itse asiassa ne kannattaisi vedonlyöjien jättää omissa tilastoinneissaan kokonaan huomioimatta. Kun Sport-matsia ei lasketa, Ilves on pystynyt iskemään kuudessa viimeisimmässä ottelussaan vaivaiset yhdeksän maalia.

HIFK on tällä hetkellä kova testi mille tahansa joukkueelle, mutta löytyykö stadilaisten oma maalijyvä? Tämä ottelu haisee ennakkoon erittäin tasaiselle – voittajan betsaaminen ei ole oman mielenterveyden kannalta kovin järkevää. Toisaalta helsinkiläisten pumpattu vieraskerroin houkuttelee hieman, mutta tyydytään tällä kertaa konservatiivisempaan ratkaisuun. Tasatulos ei yllättäisi, mutta varsinaisella peliajalla ei ainakaan yli neljää maalia synny. Kupongille napataan siis alle 4,5 maalia -kohde (varsinainen peliaika).

Betsaa underia ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Totals – maalimäärä alle 4,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Totals – maalimäärä alle 4,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 47,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.