la 20.01. klo 17:00

Ilves - HIFK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Harjoittelu- ja lepotauko kreivin aikaan! Hyödyntääkö Ilves etunsa niskaan henkäilevää HIFK:ta vastaan?

Ilves ei perjantaina pelannut, mutta HIFK:lla oli kotikamppailu Ässiä vastaan. Toki pitää huomioida, että helsinkiläisten pelaajatilanne on viime aikoina parantunut jonkin verran. Kotijoukkueen edellisestä ottelusta on kuitenkin kulunut yli viikko, mikä ei voi olla näkymättä positiivisesti. Ilvekselle harjoittelu- ja lepotauko on tuli kreivin aikaan, sillä joukkueella oli viikon takaisesta Sport-voitosta huolimatta käynnissä kauden heikoin jaksonsa.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta kierrätysvapaana ilmaisvetoja jopa 50€ edestä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

HIFK:lla esimerkiksi Teemu Tallberg, Miro Väänänen, Otto Salin, Niko Seppälä sekä Einari Luhanka olivat perjantain kotiottelussa Ässiä vastaan sivussa kokoonpanosta. Loukkaantumisista ei ainakaan tiettävästi ole kysymys, joten stadilaisilla luulisi olevan tuoreita jalkoja lauantaille. Niko Hovinen torjui Ässät-ottelussa värikkäiden vaiheiden jälkeen 5–4-voiton, joten Roope Taposen vuoro tolppien välissä koittanee Tampereella.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
Vauhti kiihtyy — lähes 10 000 lippua myyty lauantain 70s Night -teemailtaan! 🕺🔥

🎟️ Osta lippusi nyt: ilves.lippu.fi

⭐️ Pukeudu teeman mukaisesti — parhaat pukeutujat palkitaan tuttuun tapaan!

#Ilves #Liiga

Antti Pennasen luotsaamalla Ilveksellä on ollut viime aikoina hieman vaikeampaa. Kymmenen ottelun otannalla sen takana kuntopuntarissa ovat ainoastaan HPK, JYP ja SaiPa. Edellisen ottelunsa isäntä pelasi kuitenkin viime viikon lauantaina Sportia vastaan – sen jälkeen tarjolla on ollut huilia ja harjoittelua. Tulevalla kamppailulla on iso merkitys siinä mielessä, että HIFK on enää viiden pisteen päässä hengittämässä tamperelaisten niskaan. Toisaalta Ilves on ainoastaan pisteen päässä sarjakärjestä ja paikallisvastustajastaan Tapparasta.

HIFK:n mahdollisista tuoreista jaloista huolimatta isäntien lepoetu on merkittävä, koska se ei ole pelannut tällä viikolla lainkaan. Vierailija puolestaan on pelannut kaksi kamppailua, eikä se niissä pystynyt selvästi heikompien vastustajien kustannuksella suuremmin vakuuttamaan. SaiPa kaatoi HIFK:n jatkoajalla keskiviikkona ja Ässät nousi neljän maalin tappiolta ainoastaan maalin päähän. Lauantaina lapulle tempaistaan lopullinen Ilves-voitto.

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon (5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Ilves (voittaja sis. jatkoaika ja rankkarit) kertoimella 1,83.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon (1–5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.