ke 20.10. klo 18:30

Ilves - HIFK

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ottaako Ilves omansa Hakametsässä? HIFK:n ongelmat eivät ole kadonneet parista voitosta huolimatta

Ilves on selättänyt pahan tappiokierteensä, mutta samaan on toistaiseksi pystynyt myös kaksi tärkeää voittoa peräkkäin ottanut HIFK. Isäntä kaatoi perjantaina Jukurit Hakametsässä ja selätti lauantaina Ässät Porissa. Helsinkiläiset puolestaan voittivat torstaina Tapparan kotonaan ja kaatoivat lauantaina niin ikään Jukurit Mikkelissä.

HIFK:lla on ollut pitkään pelillisesti vaikeaa, mutta edellisissä otteluissaan joukkue on saanut niin tasakentällisin kuin erikoistilanteistakin tärkeitä onnistumisia hyökkäyspäässä. Pelillisesti vierailla on edelleen todella paljon tekemistä päästäkseen odotusten tasolle, mutta orastavasti parempaa suorittamista on nyt nähty.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Vieraiden alakerrassa on pieniä huolia, koska Joonas Lyytinen on pitkään loukkaantuneena, minkä lisäksi Eero Teräväinen on ehditty lainata KooKoon vahvuuteen loppukaudeksi. Helsinkiläiskannattajat odottavat varmasti lähiaikoina kestäviä ratkaisuja puolustuspään vajaukseen, mutta vielä Ilves-otteluun muutoksia tuskin on tulossa.

Isäntien maalilla edellisotteluissa torjunut Vadim Žerenko on parantanut otteitaan selvästi. Marek Langhamerin ollessa loukkaantuneena 20-vuotias venäläistorjuja on Jouko Myrrän valmennustiimin valinta Ilveksen tolppien väliin myös jatkossa. Perjantaina nuorukainen torjui vakuuttavan 5–2-voiton Jukureista ja jatkoi lauantaina Porissa siitä, kun Ilves kaatoi Ässät lukemin 2–4.

HIFK lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta sen pelaamisessa on yhä pahoja puutteita. Joukkueen ylivoimaprosentti 13,3% on yhä sarjan toiseksi huonoin ja Ilves puolestaan onnistuu erikoistilanteissa keskimäärin yli 20-prosenttisesti. Tasakentällisin joukkueet ovat pelanneet alkukautta tilastollisesti tarkasteltuna todella tasaisesti.

Isännille tarjottu lähes kolmosen kerroin houkuttelee niin paljon, että siihen tartutaan pienellä panostuksella kiinni (1X2). Molemmat joukkueet ovat voittaneet kaksi edellistä ottelua ja selättäneet toistaiseksi pahat tappiokierteensä, mutta ainakaan HIFK:n ongelmat eivät ole varsinaisesti kadonneet mihinkään Tappara- ja Jukurit-voitoista huolimatta. Ilves tarjoilee vieraille tasapäisen haasteen Hakametsässä.