Veikkausliiga ke 22.06. klo 18:00

Ilves - HIFK

Ilves ei tarjoa helpotusta sarjajumbon tuskaan! Kokeeko HIFK jälleen kunnon turpasaunan?

Ilves palasi tauolta voitokkaasti värikkäiden vaiheiden jälkeen, kun se kaatoi FC Lahden maalein 3–2. HIFK pelasi lauantaina yöttömän yön ottelussa VPS:ää vastaan, joka kunnioitti helsinkiläisten järjestämää erikoisottelua hakemalla murskaavan vierasvoiton. Tähtirintojen yllä on tällä hetkellä todella mustia pilviä, eivätkä ne tummimmat ole edes urheilullisia. Seuran on taiottava jostain rahaa, jotta se ei mene konkurssiin kesken kauden.

Tulivoimainen Ilves on tällä hetkellä HIFK:lle vastustajana vaikeimmasta päästä. Viikonloppuna vierailija kärsi 1–5-turpasaunan kotikentällään Vepsulle, eikä valoa ole näkyvissä tunnelin päässä. Vaikka Mixu Paatelainen on saanut joukkuetta hieman heräteltyä, ei helsinkiläisten materiaalilla kuuhun asti mennä ja tällä hetkellä jopa kauden loppuun saattaminen on taloudellisista syistä vaakalaudalla.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Suomen Cupissa HIFK on edelleen jatkossa, mutta se ei paljoa lohduta. Tällä hetkellä näyttää todella pahasti sille, että vaikka joukkue saisikin tekohengiteltyä kautensa loppuun, putoaminen on väistämätöntä. Kymmenessä ottelussa plakkariin on kertynyt ainoastaan kolme pistettä. Paatelaisen miehistö on päästänyt keskimääräisesti yli kaksi maalia per ottelu, mikä on eniten koko sarjassa. Ilves puolestaan on tehnyt kymmenessä kamppailussa yhtä monta osumaa kuin sarjan jaetussa kärjessä olevat ja enemmän pelanneet KuPS ja HJK – peräti 17 kappaletta.

Isäntien päävalmentaja Toni Kallio katseli edellisottelun 3–2-voitossa Lahtea vastaan punaista ottelun loppuhetkillä, mikä pitää luotsin katsomossa HIFK-kamppailussa. Tämä ei sinänsä toki muuta mitaan. Loa Loa, Teemu Jäntti sekä Jorn Vancamp ovat pelaajistosta sivussa isännillä. Pelivalinnaksi otetaan kotivoitto vähintään kahdella osumalla (Ilves -1,5). Avaa tästä pelitili Sportazalle, iske panokset sisään ja hyödynnä kilpailukykyiset kertoimet! Välillä tämä tuore bookkeri tarjoilee jäätäviä markkinatoppeja, joiden osalta kannattaa ehdottomasti pitää silmät auki.

10 euroa pelirahaa