Veikkausliiga la 16.10. klo 15:00

Ilves - HJK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ilves haastaa runkopelaajiensa puuttumisesta oireilevan HJK:n Ratinassa

HJK ei aloittanut Veikkausliiga-runkosarjan jälkeen mestaruussarjassa käynnistynyttä pokaalijahtiaan järin hohdokkaasti, kun se kärsi välittömän tappion SJK:lle. Maaottelutauolla ryhmällä on ollut aikaa kasata rivejään ja tarkastella tekemistään, mutta karu fakta on, että se ei voi tiputella helppoja pisteitä matkalle. Tällä hetkellä mestaruudessa kiinni oleva KuPS on erinomaisessa vireessä ja HJK jatkosarjan avauskierroksen kolme pistettä kärkeä perässä. Ilveksellä on yhä ainakin teoreettinen mahdollisuus europelipaikkaan.

Veikkausliigan mestaruudesta Konferenssiliiga-kiireidensä keskellä taisteleva HJK pelaa yhä hieman repaleisella miehistöllä. Vaikka Atomu Tanaka sekä Kevin Kouassivi-Benissan ovat pitkästä aikaa harjoitusvahvuudessa, ainakin Tim Sparv, Sebastian Dahlström sekä ykkösmaalivahti Jakob Tånnander ovat yhä sivussa kokoonpanosta. Luultavasti sivussa on myös Huuhkajista poissa ollut puolustuksen johtohahmo Daniel O’Shaughnessy.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERR√ĄTYST√Ą ūüėĪūüėĪ

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA T√ĄST√Ą

Hugo Keto on mitat täyttävä pääsarjakassari, mutta on muistettava, että helsinkiläisillä kuorma on ainakin jatkosarjan alkuvaiheessa muita hieman kovempi. Sparvin poissaolo on paha takaisku, mutta leveyttä toki riittää. Alakertakaan ei ole ilman kipparia ollut entisellään.

Ilves taisteli urhoollisesti KuPSia vastaan ensimm√§isess√§ jatko-ottelussaan, mutta taipui lopulta 2‚Äď1-numeroin sarjak√§rjelle. HJK puolestaan munasi kahdesti johtonsa SJK:ta vastaan ja k√§rsi k√§sitt√§m√§tt√∂m√§ll√§ tavalla tappion ottelun loppuhetkill√§ sein√§jokisten 2‚Äď3-vierasvoitoksi k√§√§ntyneess√§ ottelussa. Poissaolojen taakse ei voi liikaa menn√§ helsinkil√§isten materiaalilla, mutta kolme p√§√§stetty√§ maalia kotikent√§ll√§ on usein aivan liikaa.

N√§lk√§isesti ja nousujohteisesti kuluvalla kaudella esiintynyt sek√§ vieraiden tavoin maaottelutauolla hyvin lev√§nnyt Ilves tarjoaa repaleiselle HJK:lle kovan vastuksen. Mit√§√§n ei ole tarjolla ilmaiseksi ja helsinkil√§isten fokuksen olisi oltava t√§ysin tulevassa Ilves-kamppailussa. HJK tarvitsisi t√§ll√§ hetkell√§ ennen kaikkea ehj√§√§ 90-minuuttista, mink√§ ei pit√§isi olla sarjan t√§htikatraalle itsest√§√§nselvyys ottelusta toiseen ‚Äď hiljattain n√§in ei ole kuitenkaan ollut. Pelivalinnaksi nostetaan, ett√§ molemmat joukkueet onnistuvat ainakin kerran maalinteossa (BTS).